Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Foster: «Η Liverpool έχει τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο»

Foster: «Η Liverpool έχει τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τερματοφύλακας της Watford, Ben Foster για την επίθεση της Liverpool και συγκεκριμένα για τον Mo Salah, τον οποίον και αποθέωσε.

Ο keeper των Hornets κλήθηκε να μιλήσει για τον Mo:

“ Τα πόδια του είναι τόσο γρήγορα – οι παίκτες φοβούνται να του πάρουν την μπάλα και προσπαθούν να τον αντιμετωπίσουν γιατί ζητάει πέναλτι. Αν πάρει την μπάλα στην περιοχή, τα πράγματα τελείωσαν – είναι ένας απόλυτος εφιάλτης. ”

“ Θυμάμαι ότι ντρίμπλαρε σε δύο, τρεις, τέσσερις παίκτες και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το σώμα του για να εμποδίσει την όρασή μου για τη μπάλα και στη συνέχεια την έστειλε στη γωνία. Ήταν πολύ καλό (γκολ). ”

“ Υπάρχουν στιγμές που παίρνει την μπάλα και ως τερματοφύλακας απλώς σε ανησυχεί. Μπορεί να κάνει τα πάντα. Να μπει μέσα στην περιοχή, να σουτάρει από έξω, να ρίξει κάτω τους παίκτες. Η κίνησή του είναι απίστευτη, καθώς και η εργατικότητα του. ”

“ Αυτό είναι το κομμάτι που μου αρέσει περισσότερο. Το γεγονός ότι είναι τόσο πρόθυμος να τρέξει και τόσο πρόθυμος να εργαστεί, ενώ διαθέτει μια σπάνια ποιότητα. ”

“ Δεν θα διαφωνήσω με την εκτίμηση του Klopp ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. ” Είπε ο Foster.

Για την επίθεση των Reds πρόσθεσε:

“ Η Liverpool έχει τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Απλώς πάνε για αυτό (την νίκη). Το πρώτο γκολ μας πλήγωσε πραγματικά, μας πήρε τον αέρα. Ήταν πολύ καλοί όμως. Ήταν καλύτεροι από εμάς σε κάθε τομέα του αγώνα. ”

Ο Mo Salah έχει μόλις στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Foster.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com