Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Έχουμε επικεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Kelleher: «Έχουμε επικεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Στον βασικό της στόχο έχει επικεντρωθεί η ομάδα, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Premier League, όπως δήλωσε ο Caoimhin Kelleher στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Ιρλανδός τερματοφύλακας πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή εμφάνιση το μεσημέρι του Σαββάτου στη νίκη με 0-5 επί της Watford και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, βοηθώντας και εκείνος με τον τρόπο του, την ομάδα να φύγει με το διπλό από το Vicarage Road.

Ο keeper για τον στόχο της ομάδας δήλωσε:

“ Όλη μας η εστίαση είναι στο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αυτό θέλουμε να κάνουμε. Ευτυχώς βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση. ”

Για το διπλό στο Vicarage Road:

“ Ήταν μια κανονική εμφάνιση, κατά οποία μας βγήκαν όλα όσα κάναμε. Ήταν καταπληκτικό που σκοράραμε πέντε γκολ και κρατήσαμε το μηδέν. Όλα αυτά συνέθεσαν μια ολοκληρωμένη ομαδική εμφάνιση. ”

Για τη δική του απόδοση:

“ Όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως η Liverpool που στα περισσότερα παιχνίδια κυριαρχεί στον τομέα της κατοχής, δεν θα έχεις και πολλά να κάνεις. ”

“ Όταν όμως με καλεί ο προπονητής, αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή για εμένα. Ευτυχώς κατάφερα να κάνω την απόκρουση και να κρατήσω ανέπαφη την εστία μου. ” Είπε ο Kelleher.

Οι Reds πέρασαν άνετα από το Vicarage Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com