Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Είμαι περήφανος για τα 100 γκολ»

Mane: «Είμαι περήφανος για τα 100 γκολ»

Ο Sadio Mane έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Watford και μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας τόσο για το νέο του επίτευγμα, όσο και για το διπλό στο Vicarage Road.

Ο Sadio για το επίτευγμα του είχε να πει:

“ Ειλικρινά, όταν ήρθα στην , το όνειρό μου ήταν να σκοράρω όσα περισσότερα μπορώ και κυρίως να κερδίσω τρόπαια »,

“ Σήμερα λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που σκοράρω το 100ο γκολ μου. Ας ελπίσουμε ότι έρχονται περισσότερα γκολ και τρόπαια. ”

Για τα γκολ των Salah και Firmino:

“ Νομίζω ότι το γκολ του Salah είναι καλύτερο από εκείνο κόντρα στη City! Αλλά δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς γιατί γνωρίζουμε την ποιότητά του, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το έδειξε σήμερα. ” είπε ο Mane.

«Ο Bobby επίσης – το έδειξε – είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Χαίρομαι πολύ για αυτούς. ”

«Ειδικά για το χατ-τρικ του Bobby, δεν ήταν μια εύκολη στιγμή για αυτόν με τραυματισμούς, αλλά επέστρεψε και είμαι χαρούμενος γι ‘αυτόν. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι εδώ για εμάς και θα σκοράρει περισσότερα γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

Για την απόδοση της ομάδας:

“ Προφανώς παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Από την αρχή είχαμε ένα πολύ, πολύ γρήγορο ξεκίνημα και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πετύχαμε πέντε γκολ, πέντε υπέροχα γκολ. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη σήμερα. ”

“ Φυσικά γνωρίζαμε τον προπονητή (Ranieri), ήταν στην Premier League και την κέρδισε με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ήμασταν όμως περισσότερο συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας στην προπόνηση – γνωρίζουμε την ποιότητα μας και πόσο δύσκολο θα μπορούσαμε να το κάνουμε για τον αντίπαλο. ”

“ Δουλέψαμε πολύ σκληρά και το δείξαμε σήμερα. Ήταν απίστευτο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. ”

Ο Sadio Mane βρήκε δίχτυα στο Vicarage Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com