Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ranieri: «Μερικά γκολ ήταν δικά μας δώρα»

Ranieri: «Μερικά γκολ ήταν δικά μας δώρα»

Ο νέος προπονητής της Watford, Claudio Ranieri παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Liverpool στον χθεσινό αγώνα του Vicarage Road, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του είχε άγχος από την αρχή της αναμέτρησης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει δώρα στους Reds.

“ Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς. ”

“ Νομίζω ότι στην αρχή ήμασταν νευρικοί και δεχτήκαμε γκολ. Μερικά από γκολ τους ήταν δικά μας δώρα.

“ Αυτό είναι ένα από τα πρώτα προβλήματα που είπα στους παίκτες μου γιατί όταν κάνεις κάτι πρέπει να είσαι συμπαγής σε αυτό. Ήμασταν πολύ απλωμένοι στο γήπεδο και εκείνοι έτρεχαν πολύ γρήγορα.”

“ Είδα κάποια άσχημα πράγματα από την ομάδα μας, αλλά είδα και μερικά καλά πράγματα. Για παράδειγμα, τα τελευταία 20 λεπτά παίξαμε πρόσωπο με πρόσωπο με τη Liverpool. 

“ Ζήτησα από τους παίκτες μου να παίξουν πρόσωπο με πρόσωπο από την αρχή, αλλά τους είδα πολύ νευρικούς. Ήξερα ότι πριν έρθω θα πρέπει να δουλέψω σκληρά και είμαι έτοιμος να δουλέψω. ” Είπε ο Ranieri.

“ Είναι δύσκολο για πολλές ομάδες να αντιμετωπίζουν αυτήν την Liverpool. Τα παιδιά στην αρχή ήθελαν να εντυπωσιάσουν τον νέο τους προπονητή, όμως πρέπει να βελτιωθούμε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού, όχι μόνο σε έναν τομέα. Το ήξερα αυτό πριν έρθω στη Watford. ”

Ο Sadio Mane ανοίγει το σκορ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com