Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Champions League»

Salah: «Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Champions League»

Τον διπλό στόχο της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Premier League και του Champions League έθεσε ο Mo Salah μιλώντας στο BT Sport, ενώ αναφέρθηκε και στο διπλό επί της Watford, καθώς και στα γκολ του.

Για την ανωτερότητα της ομάδας από το πρώτο λεπτό είχε να πει:

“ Νομίζω πως δεν θέλαμε να ξεκινήσουμε όπως κόντρα στην City, οπότε είπαμε στα αποδυτήρια πως πρέπει να ξεκινήσουμε καλά τον αγώνα και νομίζω πως το κάναμε. ”

Για το γκολ του:

“ Νομίζω πως όλα τα γκολ ήταν πολύ σημαντικά. Ο Bobby έκανε καλή δουλειά, σκοράροντας ένα hat trick, του αξίζουν συγχαρητήρια. ”

“ Ο Sadio σκόραρε επίσης ένα όμορφο γκολ. Όλα τα γκολ ήταν σημαντικά. ”

Αν έχει σκοράρει κάποιο καλύτερο γκολ:

“ Ίσως στη τελευταίο παιχνίδι! Δεν ξέρω ποιο ήταν καλύτερο, αυτό ή εκείνο κόντρα στη City. Όποτε είμαι στην περιοχή προσπαθώ είτε να δίνω την μπάλα σε κάποιον, είτε να σκοράρω. ”

“ Πάντα με ενδιαφέρει η ομάδα. Πάντα προσπαθώ να παίζω για την ομάδα. Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν πως σκοράραμε όμορφα  γκολ, όλη η επιθετική τριάδα σκόραρε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. ” Είπε ο Salah.

Αν θεωρεί πως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση:

“ Δεν ξέρω, απλά προσπαθώ. Μερικές φορές δεν έχω την τύχη να βάλω γκολ. Προσπαθώ κάθε φορά να δίνω το 100 % από αυτό που έχω και προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα. Άλλοτε έχω τύχη, άλλοτε όχι. Αλλά αισθάνομαι σίγουρος αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι ότι πετυχαίνω γκολ, βοηθάω την ομάδα να πάρει βαθμούς, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. ”

Για την μάχη που έχει μπροστά της η ομάδα ως το τέλος:

“ Ελπίζουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε το Champions League. Είναι σημαντικό για μια ομάδα όπως η Liverpool. Μια ομάδα όπως η Liverpool πρέπει να παλεύει για όλα. ”

Ασταμάτητος ξανά ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com