Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα highlights του Watford 0-5 Liverpool (vid)

Τα highlights του Watford 0-5 Liverpool (vid)

Στις νίκες επέστρεψε η Liverpool στην Premier League και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς πέρασε με σκορ 0-5 από την έδρα της Watford για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Reds ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του Vicarage Road και φρόντισαν να το δείξουν από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρηση, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 9’ με τον Sadio Mane, ο οποίος έλαβε την εξαιρετική πάσα του Salah και πλάσαρε σωστά για το 0-1.

Το 0-2 για τους Reds πέτυχε ο Bobby Firmino στο 37’, με τον Milner να δίνει αυτή τη φορά την ασίστ και τον Βραζιλιάνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας για το 0-2.

Στο 52’ ο Firmino πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, για να ακολουθήσει δύο λεπτά αργότερα το φανταστικό γκολ του Mo Salah, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στην περιοχή των γηπεδούχων, για να απαλλαγεί από τα μαρκαρίσματα και να σκοράρει με αριστερό πλασέ για το 0-4.

Στις καθυστερήσεις είχαμε και πέμπτο γκολ για την Liverpool, το οποίο ήταν το τρίτο προσωπικό του Bobby Firmino, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Neco Williams και σκόραρε ξανά προ κενής εστίας για το 0-5.

Τα highlights του αγώνα:

Ο Bobby Firmino σκοράρει για το 0-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com