Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Vicarage Road

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Vicarage Road

Για το άνετο διπλό της Liverpool στην έδρα της Watford με 0-5 μίλησε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στεκόμενος στην καταπληκτική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Mo Salah.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν ο Mo Salah θυμίζει τον Leo Messi:

“ Αν μοιάζει με τον Messi; Μοιάζει με τον Mo! Δεν μπορείς να αγνοήσεις την απόδοση του Mo αυτή τη στιγμή. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση για να είμαστε ειλικρινείς. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Το γκολ του ήταν ξεχωριστό, αλλά αν γυρίσεις λίγο πίσω θα βρεις ένα παρόμοιο στην έδρας μας με την Watford. Μπορεί να το κάνει αυτό. ”

Για τα δύο τελευταία γκολ του Mo:

“ Μου άρεσαν και τα δύο. Εκείνο με την City ήταν λίγο πιο δυναμικό και το σημερινό ήταν υπέροχο. Από τον τρόπο που πανηγύρισε η ομάδα, καταλαβαίνετε πόσο ξεχωριστό τέρμα ήταν. ”

Αν ο Salah είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου:

“ Σίγουρα ένας από τους καλύτερους. Όχι για μένα. Για μένα, είναι ο καλύτερος. Τον βλέπω κάθε μέρα. Θα έρθει η στιγμή που θα είναι άλλοι, όπως ο Lewandowski, ο Mbappe, ο Messi, ο Ronaldo. Αυτή τη στιγμή, όμως, σίγουρα, είναι ο Μο. ”

Για το 100ο γκολ του Mane:

“ Το ιδιαίτερο είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο Sadio Mane σκόραρε 100 χωρίς πέναλτι. Ένας ξεχωριστός αριθμός. Θα είναι περήφανος για αυτό. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Απίστευτο. Μια μεγάλη μέρα για αυτόν στο 100%. ”

Ξανά για τον Salah:

“ Είναι επαγγελματίας κορυφαίας κατηγορίας που του αρέσει η προπόνηση. Σωματικά και τακτικά, είναι κορυφαίος επαγγελματίας. Το μικρό πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο για προπόνηση, καθώς η προπόνηση αφορά κυρίως την ανάρρωση. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι σε αυτό το επίπεδο για κάποιο καιρό. Είναι σε μια ηλικία όπου μπορείς να βελτιωθεί. Είχε μια εξαιρετική πάσα από την αρχή για τον Sadio. Την έβαλε στο παιχνίδι του αυτό το καλοκαίρι. Τα παιδιά βελτιώνονται συνεχώς. Εκείνος έχει και τη σταθερότητα τώρα. Είναι πάντα εκεί 4 ή 5 χρόνια τώρα, είναι απίστευτος. Είναι ο καλύτερος. ”

“ Για το δίπολο των Messi-Ronaldo δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για χρόνια. Τώρα όμως υπάρχει ο Mo. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας του:

“ Σήμερα ήταν μια καλή εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος. Αφήσαμε τη Watford να παίξει ποδόσφαιρο στο 4-0 και αυτό δεν μου άρεσε, αλλά είναι μια χαρά. ”

“ Νομίζω ότι η Watford είχε ιδέες, αλλά δεν τους αφήσαμε να παίξουν. Τα γκολ ήταν πραγματικά υπέροχα και σταθήκαμε εξαιρετικά, βγάλαμε ενέργεια και χαρακτήρα. ”

Ανώτεροι στο Vicarage Road οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com