Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Watford – Liverpool (preview)

Watford – Liverpool (preview)

Όγδοη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool δοκιμάζεται στην έδρα της Watford το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Anfield με την Manchester City την περασμένη αγωνιστική και έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο αγώνα, λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές απουσίες που έχουν και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Hornets.

Ο Jurgen Klopp δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Elliott, Curtis Jones και Thiago, αλλά και στους Alisson και Fabinho, οι οποίοι βρίσκονταν στην εθνική τους ομάδα και θα ταξιδέψουν απευθείας στην Ισπανία για το παιχνίδι με την Atletico Madrid για το Uefa Champions League.

Το κενό του Alisson, θα το καλύψει ο Kelleher, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους van Dijk, Matip, Robertson και Alexander-Arnold, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι ξανά διαθέσιμος.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα το αντιμετωπίζει η ομάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, για την οποία ο Γερμανός προπονητής έχει μόνο τέσσερις επιλογές και συγκεκριμένα εκείνες των Henderson, Milner, Keita και Oxlade-Chamberlain. Οι πρώτοι δύο φαίνεται πως θα πάρουν σίγουρα φανέλα βασικού, με τους Keita να διεκδικούν την τρίτη και τελευταία θέση.

Για την επίθεση, οι Reds θα έχουν τον Diogo Jota στη διάθεση τους, ο οποίος είναι έτοιμος για την αναμέτρηση, παρότι δεν αγωνίστηκε με την εθνική Πορτογαλίας. Ο Bobby Firmino είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στον Vicarage Road μαζί με τον Mohamed Salah και έναν εκ των Mane ή Jota.

Το διπλό στο Vicarage Road αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Klopp, η οποία θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League.

Η Watford προχώρησε σε μια ακόμη αλλαγή προπονητή, καθώς έχει πλέον τον Claudio Ranieri στο τιμόνι της, ο οποίος υποσχέθηκε να βγάλει για δείπνο τους ποδοσφαιριστές του, αν καταφέρουν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους κόντρα στη Liverpool.

Οι Hornets βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές και με τον Ιταλό τεχνικό ευελπιστούν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Leeds και είδε τους Francisco Sierralta και Christian Kabasele να τραυματίζονται και να τίθενται εκτός από τον αγώνα με την Liverpool.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Jonathan Moss.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τον Φεβρουάριο του 2020.
  • Η Liverpool παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της Premier League.
  • Η Watford δεν βρήκε δίχτυα στις τέσσερις φετινές της ήττες.
  • Ο Sadio Mane χρειάζεται ένα γκολ για να γίνει ο τρίτος Αφρικανός που φτάνει τα 100 στην Premier League.
  • Ο Ranieri έχει κερδίσει 4 από τα 5 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα στη Liverpool.
  • Ο Mane μπορεί επίσης να γίνει ο τρίτος παίκτης που φτάνει τα 100 γκολ στην PL χωρίς ούτε ένα πέναλτι.
  • Ο Sarr έχει σκοράρει τέσσερα από τα φετινά επτά γκολ της Watford.
Στο Vicarage Road φιλοξενούνται το μεσημέρι του Σαββάτου οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com