Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν να παίξω στη Liverpool»

Jones: «Όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν να παίξω στη Liverpool»

Συνέντευξη στο site της ομάδας παραχώρησε ο Curtis Jones με αφορμή τις 50 συμμετοχές που συμπλήρωσε με την Κόκκινη φανέλα, τονίζοντας πως όλη του την ζωή ονειρευόταν να αγωνιστεί στην Liverpool.

“ Όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν να παίξω για το σύλλογο, οπότε ακόμη και μια εμφάνιση θα ήταν, για μένα, θα ήταν καταπληκτική. Αλλά 50; Είναι τρελό, απίστευτο. Ήταν τεράστια, μια πραγματικά περήφανη στιγμή. Δεν ήξερα καν ότι κόντρα στη Norwich θα ήταν το 50ο παιχνίδι μου. ”

“ Είμαι σίγουρα πιο πειθαρχημένος. Απλώς δεν τρελαίνομαι και τρέχω με την μπάλα και προσπαθώ να σουτάρω και να σκοράρω τώρα. Παίζω ως οχτάρι και ως δεκάρι και ο στόχος μου είναι να φτάσω στην περιοχή, να είμαι σαν box to box μέσος. ”

“ Με τον τρόπο που παίζουμε, τα οχτάρια και τα δεκάρια προσπαθούν να βάλουν γκολ και να κάνουν ασίστ, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να πας και να πιέσεις και να πάρεις τις δεύτερες μπάλες. Αυτή είναι η άλλη πλευρά του παιχνιδιού. ”

“ Ο προπονητής και το προσωπικό γνωρίζουν ότι μόλις με καλέσουν-είτε πρόκειται να παίξω για δεξί back, είτε στη μεσαία γραμμή, οπουδήποτε-θα βγω εκεί έξω με ένα χαμόγελο στα χείλη και θα είμαι ακριβώς ο ίδιος. Το απολαμβάνω και δίνω το 100 %. ” Είπε ο Jones.

“ Θέλω απλώς να μείνω στην ομάδα για όσο περισσότερο χρόνο μπορώ και να έχω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο παιχνιδιού. Θέλω να βάζω γκολ και να δίνω ασίστ για να βοηθάω την ομάδα γιατί θέλω να βάζω χαμόγελα στα πρόσωπα των οπαδών. Αυτό προσπαθώ να κάνω. ”

Curtis Jones και Jürgen Klopp στο Dragao.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com