Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Deco: «Ο Raphinha αρέσει στη Liverpool»

Deco: «Ο Raphinha αρέσει στη Liverpool»

Ο Raphinha της Leeds πράγματι αρέσει στη Liverpool, σύμφωνα με τον μάνατζερ του και πρώην παίκτη της Barcelona και της Chelsea, Deco.

Ο παλαίμαχος Πορτογάλος μέσος τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών, έχοντας μάλιστα ανάμειξη στην μετακίνηση του Fabinho από την As Monaco στην Liverpool το καλοκαίρι του 2018.

Ο Deco δήλωσε για τον άσο της Leeds στο UOL Esporte:

“ Είναι νέος, έχει πολλές προκλήσεις μπροστά του, σίγουρα υπάρχουν αρκετές ομάδες στις οποίες αρέσει, στην Liverpool όντως αρέσει, υπήρξαν προσεγγίσεις, αλλά τίποτα επίσημο. Η Leeds ήθελε να τον κρατήσει για άλλη μια σεζόν.”

“ Για τον Raphinha (υπάρχουν) ενδιαφερόμενοι αγοραστές και η Leeds έχει μεγάλες προσδοκίες για εκείνον, οπότε δεν θα ήταν ένα βιαστικό project. Έχει φιλοδοξίες να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο παρά το γεγονός ότι η Leeds βρίσκεται στην Premier League. Δεν είναι όμως αυτή η ώρα (για να πάρει μεταγραφή), πρέπει να διατηρήσει την συγκέντρωση του και τα πράγματα θα συμβούν με φυσικό τρόπο. ”

“ Ο Raphinha είναι χαρούμενος στη Leeds και σίγουρα θα έρθει η ώρα να κάνει το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του, να κάνει ένα βήμα μπροστά. Έχει τριετές συμβόλαιο, αλλά δεν είναι το συμβόλαιο που καθορίζει τη διάρκεια της παραμονής ή εμποδίζει τη μεταγραφή. ”

“ Η Leeds γνωρίζει και θα θέλει να κάνει μια σημαντική πώληση, με την οποία ο Raphinha θα αναπτύξει την καριέρα του. ”

Ο Deco στην παρουσίαση του Fabinho στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com