Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στον Mohamed Salah το Liverpool Player of the Month

Στον Mohamed Salah το Liverpool Player of the Month

Νικητής του βραβείου Standard Chartered Liverpool Player of the Month για τον Σεπτέμβρη του 2021 αναδείχθηκε ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ, Mo Salah.

Ο εξτρέμ της Liverpool επιβραβεύθηκε από το κόσμο των Reds για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του περασμένου μήνα, κατά τον οποίο σκόραρε 6 γκολ σε 5 ματς, και τερμάτισε μπροστά από τον Jones στην ψηφοφορία του liverpoolfc.com, παίρνοντας το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Salah είπε:

«Είμαι χαρούμενος όσο κερδίζει η ομάδα. Προσπαθώ να βοηθάω πάντα, να σκοράρω και να κερδίζει η ομάδα παιχνίδια – αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Έβαλες έξι γκολ αυτό το μήνα, τρία στη Premier League και τρία στο Champions League. Ποιο ήταν το αγαπημένο σου;

Μάλλον θα επιλέξω την Milan. Ήταν η πρώτη φορά που σκόραρα εναντίον τους στο Champions League. Επίσης, ήμασταν πίσω στο σκορ με 2-1 οπότε ήταν σημαντικό γκολ για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, άρα επιλέγω αυτό.

Όσον αφορά τα ρεκόρ, έβαλες το 100ο σου γκολ στη Premier League και μετά έγινες και ο γρηγορότερος παίκτης στην ιστορία της Liverpool που έφτασε τα 100 γκολ πρωταθλήματος. Πόσο περήφανο σε κάνει αυτό, το να σπας τα ρεκόρ;

Φυσικά και είμαι πολύ περήφανος. Το να βάλω οποιοδήποτε γκολ για εμένα είναι σημαντικό, αλλά το να βάλω το γρηγορότερο 100ο γκολ πρωταθλήματος με την Liverpool ήταν κάτι μοναδικό. Προσπαθώ πάντα να σκοράρω και να βοηθώ την ομάδα. Αυτό όμως νομίζω είναι ακόμα πιο μοναδικό, το να είμαι ο γρηγορότερος στα 100 γκολ.

Θα μιλήσουμε για το γκολ σου με τη Manchester City, ακόμα και αν δεν ήταν τον Σεπτέμβρη. Μίλησε μας για αυτό και για το πως φέρνεις τον εαυτό σου σε αυτή τη θέση για το γκολ…

Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, το οποίο το κάνει ακόμα πιο μοναδικό. Οι φίλαθλοι, η ατμόσφαιρα του Anfield… Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χτυπήσαμε και εμείς και με την ατμόσφαιρα κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Κοιτώντας τη Premier League, είναι πολλές ομάδες πολύ κοντά στη κορυφή. Πώς θα συνόψιζες τη σεζόν μέχρι στιγμής για την ομάδα;

Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε κάτι σημαντικό και νομίζω πως έχουμε την ποιότητα για αυτό. Είμαστε μια κορυφαία ομάδα, άρα πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάτι. Είμαι σίγουρος πως όλοι σκέφτονται σαν εμένα. Αυτό χρειαζόμαστε, να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και να τελειώσουμε τη σεζόν έχοντας ένα τρόπαιο.

Watford το Σαββατοκύριακο. Έχεις ένα καταπληκτικό ρεκόρ εναντίον τους. Είναι αυτό κάτι το οποίο σκέφτεσαι ή είναι μόνο το παρόν σημαντικό;

Μερικές φορές, ναι, αλλά εγώ απλά κοιτάω μπροστά – έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε και είμαστε ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι.

Στον Salah είχε πάει και το βραβείο του Αυγούστου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com