Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Ήλπιζα να έρθει στη Liverpool ο Raphinha»

Fabinho: «Ήλπιζα να έρθει στη Liverpool ο Raphinha»

Ο μέσος της Liverpool, Fabinho μιλώντας στα Βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ουρουγουάη, αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στην εθνική και άσο της Leeds, Raphinha.

Ο εξτρέμ αποτελεί κατά πολλούς τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του Marcelo Bielsa και δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Liverpool, με τον Fabinho να αναφέρει πως και εκείνος ήλπιζε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ντυθεί στα Κόκκινα ο πρώην παίκτης της Rennes.

Από τότε που ήρθε στην Premier League έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και πολύ καλές στιγμές. ”

Υπήρξε μια συζήτηση σχετικά με μια πιθανή μεταγραφή του στην Liverpool. Ήλπιζα και εγώ να συμβεί αυτό, αλλά τελικά δεν συνέβη και έμεινε στην Leeds. ”

Είναι ο καλύτερος παίκτης της Leeds. Όποτε παίζουμε εναντίον τους, γνωρίζουμε ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να μας προκαλέσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο. ”

“ Είναι ένας αριστεροπόδαρος παίκτης που ανεβαίνει, μπαίνει στην περιοχή και μπορεί να απειλεί και έξω από αυτήν. Είναι ένας τύπος με μεγάλη προσωπικότητα και έχει ήδη δείξει ότι μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. ”

Μένει να δούμε αν ο Βραζιλιάνος που έχει σκοράρει τρία γκολ σε επτά εμφανίσεις στη φετινή Premier League θα καταλήξει μελλοντικά στο Anfield.

Ο Raphinha κάνει την διαφορά στην Leeds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com