Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκούραστη στον αγώνα με την Liverpool η Atletico Madrid

Ξεκούραστη στον αγώνα με την Liverpool η Atletico Madrid

Ξεκούραστη θα είναι η Atletico Madrid στην αναμέτρηση της επόμενης Τρίτης με την Liverpool για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, καθώς αναβλήθηκε η Κυριακάτικη αναμέτρηση της με την Granada για την La Liga.

Τόσο η Atletico, όσο και η Real Madrid ζήτησαν να αναβληθούν οι Κυριακάτικοι αγώνες τους, διότι αρκετοί διεθνείς ποδοσφαιριστές (Rodrigo de Paul, Angel Correa και Luis Suarez των Rojiblancos) θα αργήσουν να επιστρέψουν από τη Λατινική Αμερική, όπως ακριβώς συμβαίνει άλλωστε και με τους Fabinho και Alisson Becker της Liverpool.

Το αίτημα των Μαδριλένικων συλλόγων έγινε δεκτό από το Ανώτατο Ισπανικό Αθλητικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα εκτός έδρας το παιχνίδι της Atletico Madrid με την Granada και εκείνο της Real Madrid με την Athletic Bilbao να αναβληθούν.

Η ομάδα των Diego Simeone που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος, μετά την αναβολή του παιχνιδιού με την Granada, θα μπορέσει να επικεντρωθεί σε εκείνο της Τρίτης με την Liverpool στο Wanda Metropolitano και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση, θέλοντας να πάρει τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή του δευτέρου ομίλου, μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Η Atletico Madrid έφυγε με το διπλό από το San Siro πριν από δύο εβδομάδες. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com