Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Δεν νομίζω πως θα παίξουμε κόντρα στη Watford»

Fabinho: «Δεν νομίζω πως θα παίξουμε κόντρα στη Watford»

Σχεδόν απίθανη θεωρείται η συμμετοχή των δύο Βραζιλιάνων διεθνών, Fabinho και Alisson Becker στον μεθαυριανό αγώνα με την Watford στο Vicarage Road, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος ο μέσος των Reds στο Sky Sports.

Η Βραζιλία έχει να δώσει έναν τελευταίο αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ τα ξημερώματα της Παρασκευής κόντρα στην Ουρουγουάη, κάτι που σημαίνει πως οι Fabinho και Alisson δεν θα καταφέρουν να αγωνιστούν το μεσημέρι του Σαββάτου, ακόμη και αν επιστρέψουν με ιδιωτικό τζετ στο Νησί.

Όπως ανέφερε ο Fab, οι Reds εξετάζουν το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν κατευθείαν στην Ισπανία οι δύο ποδοσφαιριστές, ώστε να μπουν εκεί σε καραντίνα και να αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι της επόμενης Τρίτης με την Atletico Madrid για το Uefa Champions League.

Ο Fab συγκεκριμένα δήλωσε στο Sky Sports:

“ Νομίζω πως το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Watford θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. ”

“ Δεν νομίζω πως θα παίξουμε. Ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο Alisson. Το παιχνίδι με την Ουρουγουάη γίνεται ξημερώματα Παρασκευής εδώ (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) και το παιχνίδι με την Watford ξεκινά στις 12:30. ”

“ Με όλα όσα συνεπάγονται του ταξιδιού, δεν ξέρω πόσος χρόνος θα μεσολαβήσει ανάμεσα στο ένα και στο άλλο παιχνίδι. Πιστεύω πως δεν θα παίξουμε. ” Δήλωσε ο Fabinho.

“ Θα χρειαστεί επίσης να μπούμε σε καραντίνα, αλλά ο σύλλογος εξετάζει αν είναι καλύτερο να πάμε απευθείας στην Ισπανία για να παίξουμε κόντρα στην Atletico και να μείνουμε εκεί σε καραντίνα, χωρίς να μείνουμε σε ξενοδοχείο στην Αγγλία. ”

Ο Fabinho πανηγυρίζει το γκολ του στο Elland Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com