Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγώνα δρόμου για να προλάβει την Liverpool κάνει ο Maguire

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την Liverpool κάνει ο Maguire

Αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρει να προλάβει τον μεγάλο αγώνα της επόμενης Κυριακής κόντρα στη Liverpool κάνει ο κεντρικός αμυντικός της Manchester United, Harry Maguire.

Ο στόπερ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της United κόντρα σε Villarreal και Everton, ενώ έμεινε εκτός και από εκείνα της εθνικής Αγγλίας για τον Οκτώβριο.

Ο διεθνής Άγγλος δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Leicester το απόγευμα του Σαββάτου και προσπαθήσει να επιστρέψει την επόμενη Κυριακή κόντρα στους Reds.

Ο Ole Gunnar Solskjaer δεν έχει όμως να αντιμετωπίζει μόνο το πρόβλημα τραυματισμού του Harry Maguire, αφού εκτός για τα επόμενα τρία παιχνίδια με Leicester, Atalanta και Liverpool έχει τεθεί και ο Raphael Varane, ο οποίος υπέστη θλάση στον τελικό του Nations League κόντρα στην Ισπανία την περασμένη Κυριακή.

Αν και οι δύο στόπερ παραμείνουν εκτός, τότε οι Red Devils θα παραταχθούν με τους Eric Bailly και Victor Lindelof στο κέντρο της άμυνας τους στα παιχνίδια με Leicester, Atalanta και Liverpool.

Πέραν την συμμετοχή των δύο αμυντικών, εξαιρετικά αμφίβολη είναι και εκείνη του Marcus Rashford, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί φέτος, μετά την επέμβαση του στον ώμο.

O Harry Maguire προσπαθεί να μπλοκάρει σουτ του Firmino στο ντέρμπι του Anfield.
O Harry Maguire προσπαθεί να μπλοκάρει σουτ του Firmino στο περσινό παιχνίδι του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com