Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool, City και United ναυλώνουν τζετ για την επιστροφή των Βραζιλιάνων

Liverpool, City και United ναυλώνουν τζετ για την επιστροφή των Βραζιλιάνων

Η Liverpool, η Manchester City και η Manchester United ναύλωσαν ιδιωτικό τζετ για να επιστρέψουν από την Λατινική Αμερική αμέσως μετά το τελευταίο τους παιχνίδι με την εθνική τους ομάδα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές τους.

Ο λόγος για τους Βραζιλιάνους των τριών ομάδων και συγκεκριμένα για τους Fabinho και Alisson της Liverpool, τους Ederson και Gabriel Jesus της Manchester City και τους Fred και Cavani της Manchester United.

Οι έξι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην Βραζιλία μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής για τον αγώνα της Selecao με την Ουρουγουάη και στη συνέχεια θα επιβιβαστούν στο ιδιωτικό τζετ που έχουν ναυλώσει οι τρεις Αγγλικές ομάδες, προκειμένου να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο Νησί και να μπουν σε καραντίνα δέκα ημερών σε ξενοδοχείο επιλογής των ομάδων τους.

Παρότι όμως θα βρίσκονται σε καραντίνα, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους επόμενους αγώνες των ομάδων τους, αν και δύσκολα θα δούμε τους Alisson και Fabinho να αγωνίζονται στο Vicarage Road το μεσημέρι του Σαββάτου, διότι θα έχουν επιστρέψει στην Αγγλία λίγες μόνο ώρες πριν τη σέντρα του παιχνιδιού.

Πιο πιθανή θεωρείται η συμμετοχή του Alisson Becker στον αγώνα με την Watford, αν και για την ώρα ο Jürgen Klopp κάνει τα πλάνα του με τον Kelleher ως βασικό τερματοφύλακα.

Βρέθηκε η λύση για τους Βραζιλιάνους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com