Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Milner για την Watford και τον Elliott

Ο Milner για την Watford και τον Elliott

Ο James Milner σε συνέντευξη του στο site της ομάδας αναφέρθηκε στον μεθαυριανό αγώνα με την Watford στο Vicarage Road και στον Harvey Elliott, ο οποίος τραυματίστηκε τον περασμένο μήνα και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Millie για την αποθεραπεία του Elliott είχε να πει:

“ Ήταν τόσο θετικός από την αρχή, για να είμαι ειλικρινής. Είναι απίστευτος. Έχει υπέροχη νοοτροπία, έχει κάνει όλη του τη δουλειά, προχωράει πολύ καλά. Νομίζω ότι δεν απέχει πολύ από το να απαλλαγεί από τις πατερίτσες, κάτι που είναι φανταστικό. ”

“ Δουλεύει πολύ σκληρά και αυτό είναι ένα πράγμα που οι άνθρωποι δεν βλέπουν. Βλέπουν τα πράγματα στο γυμναστήριο και τα βίντεο, αλλά στο σπίτι τώρα παρότι είναι με πατερίτσες κάνει δουλειά, σηκώνοντας το πόδι του για να κρατήσει τη δύναμη στους μυς του. ”

“ Είναι τόσο βαρετό και θα ήταν εύκολο να μην το κάνει κανείς, αλλά αυτή είναι η σκληρή δουλειά που σου δίνει τη βάση για να προχωρήσετε. Τα πάει πολύ καλά και είναι υπέροχο να τον βλέπεις. ” Είπε ο Milner.

Για τον αγώνα με την Watford:

“ Φαίνεται ότι οι αλλαγές προπονητών συμβαίνουν πάντα πριν από το δικό μας ματς, νομίζω, όταν οι ομάδες περνούν ίσως μια δύσκολη φάση και έπειτα ο προπονητής τους αλλάζει πριν παίξουμε μεταξύ τους. Αυτό τουσ κάνει πιο απρόβλεπτους, νομίζω. ”

“ Απλώς πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και θα προετοιμαστούμε για τον καλύτερο τρόπο που πιστεύουμε ότι θα παίξουν. Όλα όμως έχουν πραγματικά να κάνουν με την απόδοσή μας. ”

Ο Harvey Elliott έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com