Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arsenal και Liverpool παρακολουθούν τον Todd Cantwell

Arsenal και Liverpool παρακολουθούν τον Todd Cantwell

Δημοσιεύματα στον ισπανικό τύπο φέρουν τις Arsenal και Liverpool να παρακολουθούν τον ταλαντούχο μέσο της Norwich City, Todd Cantwell.
Το συμβόλαιο του Cantwell με τη Norwich City λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ο 23χρονος Άγγλος διεθνής (με την U21) έχει 12 μήνες περιθώριο να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι προτίθεται να το πράξει. Μάλιστα η ισπανική Fichajes αναφέρει ότι ο Cantwell δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Το ισπανικό μέσο ισχυρίζεται, επίσης, ότι ο λόγος της πρόσφατης απουσίας του παίκτη στα δύο τελευταία παιχνίδια, με την Everton και την Burnley, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει δεσμευτεί για το μέλλον του στην ομάδα της Ανατολικής Αγγλίας.
Από την άλλη η ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει: «Ο Todd Cantwell είναι επίσης εκτός, καθώς έχασε την προπόνηση ολόκληρης της εβδομάδας, λόγω προσωπικού προβλήματος».

Ο Cantwell διακρίθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης παρουσίας της Norwich στην Premier League, αλλά αυτή τη σεζόν, μέχρι στιγμής, δεν έχει την ανάλογη απόδοση.

Ωστόσο, οι φετινές του χαμηλές πτήσεις δεν έχουν επιφέρει πτώση στις μετοχές του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με την Fichajes να αναφέρει ότι τόσο η Arsaenal όσο και η Liverpool παρακολουθούν στενά την περίπτωση του. Στο περασμένο θερινό μεταγραφικό παράθυρο ο Cantwell αποτέλεσε στόχο των Aston Villa και Leeds.

Ο Noel Whelan, παλαίμαχος άσος της Leeds, πιστεύει ότι ο ατζέντης του Cantwell έβαλε μεγάλη πίεση για να επιτευχθεί η μεταγραφή.
«Από ό, τι έχω ακούσει, ήταν ο ατζέντης του Cantwell πίσω από όλο αυτό», δήλωσε στο Football Insider. «Η Leeds μπορεί να ενδιαφέρεται, αλλά δεν είναι απελπισμένοι για αυτόν. Είναι περισσότερο ο ατζέντης του που πιέζει».

Ο αθλητικός διευθυντής της Norwich, Stuart Webber, ωστόσο, δήλωσε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον παίκτη.
«Όταν έρθει η ώρα και οποιοσδήποτε από τους παίκτες μας χρειάζεται ένα νέο συμβόλαιο θα το πάρει. Και θα ανταμειφθούν καλά. Το γνωρίζουν αυτό επειδή έχουμε εξαιρετικό ιστορικό στον τομέα αυτό. Αλλά επίσης, αν έρθει η ώρα να φύγουν το σεβόμαστε απόλυτα».

Ο Cantwell είναι ένας νέος παίκτης με ανεκμετάλλευτες δυνατότητες. Ακόμα κι αν δεν είναι σε θέση να εδραιωθεί σε μία ομάδα από τις Big Six, θα αναμένει κανείς να έχει μια αξιοπρεπή αξία μεταπώλησης στο μέλλον.

Arsenal και Liverpool παρακολουθούν τον Todd Cantwell
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com