Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Chamberlain φοβάται πως θα πρέπει να φύγει από την Liverpool»

«Ο Chamberlain φοβάται πως θα πρέπει να φύγει από την Liverpool»

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Alex Oxlade-Chamberlain στη Liverpool, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Mirror.

O ρεπόρτερ της Mirror, John Cross αναφέρει σε σημερινο ρεπορτάζ του, πως ο μέσος σκέφτεται να αποχωρήσει από το Anfield, διότι ο φετινός του χρόνος συμμετοχής είναι ελάχιστος, παρότι δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ox δεν έχει τραυματιστεί εδώ και περίπου έναν χρόνο, όμως την φετινή σεζόν έχει πάρει μόνο 182 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας μείνει στον πάγκο σε πολλά από τα φετινά παιχνίδια των Reds.

Ο χρόνος συμμετοχής του ενδέχεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να εκπληρώσει τον προσωπικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τον Cross, μια από τις ομάδες που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την τρέχουσα κατάσταση και την δυσαρέσκεια του Ox, είναι η πρώην του ομάδα, η Arsenal.

Οι Gunners θέλουν να ενισχυθούν στο κέντρο τους και δεν θα έλεγαν όχι σε μια επιστροφή του Oxlade-Chamberlain στο Emirates, όπως αναφέρει η Mirror.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και η Mirror δεν είναι η πιο αξιόπιστη πηγή, ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ αποτελεί μια πολύ κοντινή πηγή όσο αφορά τον Ox, καθώς ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε πως θα υπογράψει στη Liverpool το καλοκαίρι του 2017 και πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του δύο χρόνια αργότερα με τον σύλλογο.

Δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής ο Alex Oxlade-Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com