Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Η κατάσταση στην PSG δεν είναι αυτή που περίμενα»

Wijnaldum: «Η κατάσταση στην PSG δεν είναι αυτή που περίμενα»

Ο πρώην παίκτης της Liverpool, Gini Wijnaldum παραδέχθηκε με δηλώσεις του σε Ολλανδικό μέσο πως δεν περίμενε να βρίσκεται σε μια κατάσταση όπως η τωρινή, όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Anfield.

Ο Ολλανδός μέσος θέλησε να φύγει από την Liverpool το φετινό καλοκαίρι, για να δοκιμαστεί σε ένα νέο πρωτάθλημα, όμως ο χρόνος του στην Paris Saint-Germain είναι περιορισμένος, με τον Mauricio Pochettino να μην τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα, με τον Αργεντινό τεχνικό να δείχνει να προτιμά μια τριάδα κέντρου, αποτελούμενη από τους Ander Herrera, Leandro Paredes, Marco Verratti και Idrissa Gueye.

Ο 30χρονος άσος έχει ξεκινήσει μόλις σε δύο από τα τελευταία επτά παιχνίδια της PSG σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που τον οδήγησε στο να παραδεχτεί πως την δεδομένη στιγμή «δεν είναι απόλυτα χαρούμενος με την κατάσταση στο Παρίσι».

Ο Gini συγκεκριμένα ανέφερε στο NOS:

“ Δεν μπορώ να πω, πως είμαι απόλυτα χαρούμενος γιατί η κατάσταση που επικρατεί δεν είναι αυτή που ήθελα. ”

“ Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να μάθω από αυτό και να το αντιμετωπίσω. Είμαι μαχητής. Πρέπει να παραμείνω δυνατός, να δουλέψω σκληρά και να καταφέρω να αντιστρέψω την κατάσταση. ” Δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Paris Saint-Germain.

“ Έχω παίξει πολύ τα τελευταία χρόνια, ήμουν πάντα σε φόρμα και επίσης τα πήγα πολύ καλά. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό και πρέπει να το συνηθίσω. Ανυπομονούσα πραγματικά για το νέο βήμα και τώρα συμβαίνει αυτό. Είναι πολύ δύσκολο. ”

Δεν αγωνίζεται αρκετά στο Παρίσι ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com