Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύσκολο δεκαπενθήμερο περιμένει την Liverpool μετά την διακοπή

Δύσκολο δεκαπενθήμερο περιμένει την Liverpool μετά την διακοπή

Οι διακοπές του πρωταθλήματος στα πρώτα στάδια της σεζόν, λόγω των εθνικών ομάδων, αποτελούν τόσο ευκαιρία για προβληματισμό, σχετικά με την απόδοση των ομάδων όσο και μια ευκαιρία να δούμε τι επακολουθεί τις επόμενες εβδομάδες, μόλις επανεκκινήσει η Premier League.

Η Liverpool έχει μπροστά της τρία δύσκολα παιχνίδια, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αρχή μιας πραγματικής ώθησης προς την κατάκτηση του τίτλου της Premier League, αλλά και προς το νοκ -άουτ στάδιο του Champions League.

Πρώτη στη σειρά είναι η δύσκολη έξοδος στο Vicarage Road (16 Οκτωβρίου) για το παιχνίδι εναντίον της Watford, τις τύχες της οποίας διαχειρίζεται πλέον ο Claudio Ranieri. Μετά ακολουθεί το ταξίδι στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης (19 Οκτωβρίου) και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται μια μίνι περίοδος δοκιμασίας, για την ομάδα του Jürgen Klopp , με το κλασικό ντέρμπυ στο Old Trafford.

Το Vicarage Road κάθε άλλο παρά φιλόξενο αποδείχθηκε για την ομάδα του Klopp στην τελευταία της επίσκεψη, τον Φεβρουάριο του 2020, καθώς η ήττα με 3-0, τερμάτισε το αήττητο σερί της σε εκείνη την σεζόν, στην οποία κέρδισε τελικά τον τίτλο.
Ο Ismaïla Sarr αποτέλεσε τον μεγάλο πονοκέφαλο για την άμυνα της Liverpool, η οποία θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, το επόμενο Σάββατο, εάν θέλει να πάρει τους πολύτιμους 3 βαθμούς.
Παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο το ενδεχόμενο ο Κlopp να έχει στη διάθεση του το βραζιλιάνικο δίδυμο Fabinho και Alisson, καθώς το ζευγάρι αναμένεται να παίξει για την εθνική του ομάδα το βράδυ της Πέμπτης στη Νότια Αμερική.
Η προσπάθεια των Reds να μεταφέρουν τον αγώνα το βράδυ (από τις 14:30 ώρα Ελλάδος), ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν οι δύο βραζιλιάνοι απορρίφθηκε από την Premier League τον περασμένο μήνα.
Η άφιξη του Ranieri θα δώσει νέα ώθηση στους γηπεδούχους, συνεπώς η Liverpool θα περάσει ένα δύσκολο απόγευμα στην προσπάθεια της να φέρει τους τρεις βαθμούς στο Anfield, αλλά έχει σίγουρα τις δυνατότητές να το πράξει.

Τρεις ημέρες μετά το ταξίδι στο Vicarage Road, η Liverpool θα επιστρέψει στο γήπεδο όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για έκτη φορά, καθώς θα αναμετρηθεί με την Atlético Madrid, στον τρίτο αγώνα του ομίλου της για το Champions League.
Με νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16, καθώς η Liverpool έχει 6 βαθμούς μέχρι στιγμής.
Ο Klopp θα χαρεί να φύγει από τη Μαδρίτη και με την ισοπαλία, καθώς ξέρει πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Ισπανίας.
Μια ενδεχόμενη ήττα πιθανόν να αποτελέσει πλήγμα στο ηθικό της Liverpool, καθώς την επόμενη Κυριακή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο της, την Manchester United, σε ένα παιχνίδι στο οποίο, μετά από πολλά χρόνια, και οι δύο πλευρές οδηγούνται με πραγματικές φιλοδοξίες για τον τίτλο.

Η Liverpool πιθανόν να πάει στο Old Trafford, ως η μόνη αήττητη ομάδα της Premier League. Ενδεχόμενη απώλεια του αήττητου από τους παραδοσιακούς αντιπάλους της θα μπορούσε να επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην ψυχολογία των Reds.
Η Manchester United έχει μια ομάδα, η οποία φαίνεται ικανή να κερδίσει τον τίτλο της Premier League, ειδικά μετά την επιστροφή του Cristiano Ronaldo.
Ωστόσο, ένα πρόβλημα παραμένει και αυτό είναι ο προπονητής Ole Gunnar Solskjær, ο οποίος δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Klopp, τον Pep Guardiola ή τον Thomas Tuchel.
Οι Red Devils έφεραν ισοπαλία εκτός έδρας με Southampton και εντός έδρας με την Everton ενώ ηττήθηκαν από την Aston Villa στο Old Trafford. Παιχνίδια, τα οποία πρέπει να κερδίζονται από μια ομάδα που φιλοδοξεί να κατακτήσει ίσως την πιο ανταγωνιστική Premier League εδώ και αρκετό καιρό.
Το γεμάτο Old Trafford έχει αποδειχθεί δύσκολο μέρος για την Liverpool τα τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός ότι οι Reds, της εποχής Klopp, αποτελούν το φαβορί, με μικρό έστω προβάδισμα, στις αναμετρήσεις με τη Manchester United.

Δύσκολο δεκαπενθήμερο περιμένει την Liverpool μετά την διακοπή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com