Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fowler: «Παγκόσμιας κλάσης ο Salah»

Fowler: «Παγκόσμιας κλάσης ο Salah»

O Mo Salah πανηγυρίζει το εύστοχό του πέναλτι εναντίον της Chelsea.

Στον Mohamed Salah αναφέρθηκε ο θρύλος της Liverpool, Robbie Fowler γράφοντας στη στήλη που διατηρεί στην Sunday Mirror.

Ο πρώην επιθετικός των Reds μάλιστα ανέφερε πως κατά την γνώμη του, ο Αιγύπτιος αξίζει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον σύλλογο.

Ο Fowler συγκεκριμένα έγραψε για τον Mo:

“ Ο Mo Salah είναι, χωρίς αμφιβολία, παγκόσμιας κλάσης παίκτης. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα υπάρχει κανένας αντίθετος στα αποδυτήρια για τον Αιγύπτιο που θα ανταμειφθεί με ένα νέο συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο στον σύλλογο. ”

“ Η Liverpool πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο Mo είναι πλέον ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Έχοντας βρεθεί σε πολλά αποδυτήρια από την άποψη των παικτών, ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τον Mo που θα γίνει εύκολα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο Anfield. ”

“ Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Θα ήμουν απολύτως έκπληκτος αν υπάρχει έστω ένας παίκτης στα αποδυτήρια που πιστεύει ότι δεν του αξίζει συμβόλαιο που να ταιριάζει με την παγκόσμια κλάση του. ”

“ Οι παίκτες παίρνουν αυτό που αξίζουν και αυτό που δικαιολογούν οι εμφανίσεις τους. Οι εμφανίσεις του απαιτούν ένα μεγάλο συμβόλαιο. Κανείς σε αυτό τα αποδυτήρια, κανένας που παίζει ποδόσφαιρο στην Premier League δεν θα τον πειράξει αυτό το νέο συμβόλαιο . “

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com