Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool προσπάθησε να πάρει τον Neto το 2015

Η Liverpool προσπάθησε να πάρει τον Neto το 2015

Η Liverpool προσπάθησε να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Barcelona, Neto το 2015, όπως αποκάλυψε ο προπονητής τερματοφύλακων των Reds, John Achterberg.

Οι Reds είχαν ως βασικό τους keeper τον Simon Mignolet και έψαχναν έναν τερματοφύλακα, ο οποίος θα αποτελούσε μια αξιόπιστη λύση και θα είχε την δυνατότητα να ανταγωνιστεί τον Βέλγο για μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Τελικά, ο πρώην παίκτης της Valencia δεν ήρθε ποτέ στο Anfield, αφού υπέγραψε στη Juventus και οι Reds κατέληξαν στην λύση του ελεύθερου από την Bolton, Adam Bogdan.

Θέλαμε να αποκτήσουμε έναν νέο τερματοφύλακα, ο οποίος θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τον Simon Mignolet και μου άρεσε ο Neto. ” Είπε ο John Achterberg στο The Redmen TV.

Έπαιζε στην Fiorentina και πήγαμε εκεί, συναντήσαμε τον μάνατζερ του, όμως ο παίκτης είχε ήδη έρθει σε συμφωνία με την Juventus. ”

Ήθελε να έρθει σε εμάς, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση, οπότε στο τέλος δεν ήρθε. Εξακολουθούσε να θέλει να έρθει, όμως φυσικά δεν έγινε αυτό και τώρα αγωνίζεται στην Barca. ”

Ο Neto παραμένει στην Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com