Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα ρισκάρει με Curtis Jones η εθνική Αγγλίας

Δεν θα ρισκάρει με Curtis Jones η εθνική Αγγλίας

Η εθνική Αγγλίας U21 δεν είναι διατεθειμένη να πάρει ρίσκα με την περίπτωση του Curtis Jones, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με την Manchester City.

Ο νεαρός μέσος δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας με την Σλοβενία και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αποψινό παιχνίδι με την Ανδόρρα, αφού δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά τις τελευταίες μέρες.

Όπως δήλωσε και ο τεχνικός των Τριών Λιονταριών, η εθνική ομάδα θέλει να προφυλάξει τόσο εκείνον, όσο και τους υπόλοιπους παίκτες που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστούν με τους συλλόγους τους.

Ο Lee Carsley συγκεκριμένα δήλωσε για την περίπτωση του Curtis:

“ Θα περιμένουμε και θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση του το πρωί, θα ακολουθήσει ξανά μια θεραπεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάρουμε κάποιο ρίσκο. ”

“ Θα εκτιμήσουμε πρώτα την κατάσταση του Curtis και έπειτα θα πάρουμε την απόφαση μας.”

Ο Curtis Jones βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων, έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ στα τρία τελευταία παιχνίδια σε Premier League και Champions League.

Ο Curtis Jones πανηγυρίζει το γκολ του στο Brentford Community Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com