Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανοιχτή η αποχώρηση του Phillips τον ερχόμενο Ιανουάριο

Ανοιχτή η αποχώρηση του Phillips τον ερχόμενο Ιανουάριο

Ανοιχτό το θέμα της αποχώρησης του Nat Phillips παραμένει, ακόμα και μετά την ανανέωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι, σύμφωνα με το liverpool.com.

Ο – γεννημένος στο Bolton – 24χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε πέρυσι το ντεμπούτο του σε πρωτάθλημα και Champions League, λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών των Gomez, Matip και Virgil van Dijk. Αφού η χρησιμοποίηση του Fabinho στα χαφ φάνηκε να είναι υπέρ-σημαντική για του κόκκινους αλλά και λόγω του ότι οι Ozan Kabak και Jordan Henderson έχασαν τα τελευταία ματς της χρονιάς λόγω τραυματισμού, ανάγκασαν το δίδυμο Phillips και Williams να «βγάλουν» τη χρονιά για τη Liverpool.

Εν τέλει, οι δύο νεαροί Άγγλοι στόπερ τα κατάφεραν, κρατώντας όσο χρειαζόταν τα μετόπισθεν για τους Reds έτσι ώστε να έρθει η τρίτη θέση και η πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League της – τρέχουσας πια – αγωνιστικής περιόδου.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Nat Phillips, ειδικά, που χαρακτηρίστηκαν από άπλετο δυναμισμό και πάθος, έθεταν το ερωτηματικό σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο Anfield, αφού βάσιμα πια θα μπορούσε να ψάξει συμβόλαιο με θέση βασικού σε ομάδα της Premier League, αφού κάτι τέτοιο δεν θα έβρισκε στην ομάδα του Klopp με τις επιστροφές των τριών στόπερ αλλά και την αγορά του Ibrahima Konate.

Οι Burnley, Brighton, Newcastle και West Ham συνδέθηκαν με μια μεταγραφή ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών, η οποία ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε. Αντίθετα, ο Phillips υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Liverpool τη τελευταία μέρα των μεταγραφών, κάτι που παρά την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό του ο Klopp, ήταν εντελώς απροσδόκητο.

Αυτή η κίνηση, όμως, περισσότερο φαίνεται να ήταν για τη προστασία της αξίας του Phillips, αφού ακόμα δεν έχει κάνει συμμετοχή με τη πρώτη ομάδα της Liverpool. Αντίθετα, αγωνίστηκε στο Papa John’s Trophy με την Liverpool U21 απέναντι στην πρώτη ομάδα της πόλης στην οποία γεννήθηκε, Bolton, μετά όμως από σχετικό αίτημα στον Klopp.

Φαντάζει δύσκολο να υποθέσουμε πως η Liverpool δεν θα ήταν διατεθειμένη να τον πουλήσει για περίπου 15 εκατομμύρια, όπως επίσης είναι εξίσου δύσκολο να είναι ευχαριστημένος ο Phillips με τα λεπτά συμμετοχής – ή μάλλον την έλλειψη αυτών – φέτος.

Ο Γενάρης δεν είναι πολύ μακριά και ίσως λόγω της επιστροφής των φιλάθλων και άρα μιας παραπάνω οικονομικής σταθερότητας, περισσότερες ομάδες θα ενδιαφερθούν για τον παίκτη. Με τον ποδοσφαιριστή να είναι τώρα 5η επιλογή στο κέντρο της άμυνας και με τους 4 μπροστά του να χαίρουν άκρας υγείας, η έξοδος στην επόμενη μεταγραφική περίοδο μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Ο Nat Phillips βοήθησε πέρυσι τους Reds, οι οποίοι τον επιβράβευσαν με επέκταση συμβολαίου.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com