Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνασπισμός των 19 ομάδων της Premier League κατά της Newcastle!

Συνασπισμός των 19 ομάδων της Premier League κατά της Newcastle!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής Guardian, οι υπόλοιπες 19 ομάδες της Premier League είναι ενοχλημένες με την εξαγορά της Newcastle από το PIF της Σαουδικής Αραβίας.

Τις επόμενες μέρες θα λάβει χώρα ένα meeting ανάμεσα σε αυτές και την Premier League, με τους διαμαρτυρόμενους να θέλουν να μάθουν τι ακριβώς άλλαξε σε περίπου μία εβδομάδα και η συμφωνία επιτράπηκε να προχωρήσει. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει σκοπό τη ματαίωση της μεταβίβασης, από τη στιγμή που αυτή έχει εγκριθεί και υπογραφεί, αλλά περισσότερο μια ευκαιρία για την κατάθεση απόψεων και επίκριση της όλης διαδικασίας από τη διοργανώτρια αρχή.

Βασική ανησυχία των ομάδων, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι ο κίνδυνος να δεχθεί χτύπημα το brand της Premier League λόγω της φύσης της συμφωνίας, με την Σαουδική Αραβία σαν κράτος να ελέγχει επί της ουσίας τη Newcastle.

Παράπονα έχουν εκφράσει και οπαδοί στα social media, με πολλούς να εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με την ηθική εντιμότητα της συμφωνίας, λόγω των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τους Σαουδάραβες, και πιστεύουν πως η οικονομική δύναμη αυτών έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να ξεχαστούν οι ανάλογες ανησυχίες από τους ιθύνοντες της Αγγλικής λίγκας.

Ηθικό δίλλημα υπάρχει στις τάξεις της Premier League σχετικά με το PIF που εξαγόρασε την Newcastle.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com