Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joel Matip: «Δεν είναι το ίδιο χωρίς τους οπαδούς μας»

Joel Matip: «Δεν είναι το ίδιο χωρίς τους οπαδούς μας»

Μιλώντας στην έκδοση του περιοδικού της Liverpool του Οκτωβρίου, ο στόπερ της Liverpool, Joel Matip, θυμήθηκε στιγμές από τα 6 χρόνια του στην ομάδα.

«Το πρώτο μου παιχνίδι στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα όπως αυτή της Tottenham ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Δυστυχώς, ήταν μόνο μια ισοπαλία, αλλά ήταν λαμπρό για μένα να ξαναφορέσω τη φανέλα σε ένα επίσημο παιχνίδι. Δεν είναι τέλεια ανάμνηση ότι ήταν μόνο μια ισοπαλία, αλλά όλοι θυμούνται το πρώτο τους παιχνίδι».

«Είμαι ήδη πέντε χρόνια εδώ και έχω συνδεθεί με τον σύλλογο. Νιώθεις αυτό το καταπληκτικό κλαμπ ακόμα και όταν περπατάς στην πόλη».

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί οπαδοί της Liverpool σε όλο τον κόσμο που νιώθεις πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος και πόσοι άνθρωποι αγαπούν τον σύλλογο με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. Απλώς νιώθεις μέρος ενός πραγματικά ξεχωριστού πράγματος».

«Το να είσαι σε αυτό το περιβάλλον σε βοηθά να προοδεύσεις και έχει πάει πολύ καλά – πολύ γρήγορα – και τώρα ελπίζω να απολαύσω τα επόμενα χρόνια εδώ».

«Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν χρειάζεται να φοβόμαστε καμία ομάδα, αλλά πρέπει να παίζουμε το ποδόσφαιρο μας στο 100 %».

«Θα είναι μια έντονη και ενδιαφέρουσα σεζόν και έχουμε μια πραγματικά καλή ομάδα. Αν παίξουμε στο 100 %, μπορούμε να τους νικήσουμε όλους».

«Είναι υπέροχο, μετά από τόσο καιρό, να έχουμε τους οπαδούς γύρω μας ξανά στα γήπεδα. Όλοι ανυπομονούσαμε να έχουμε ξανά γεμάτο γήπεδο».

«Την περασμένη σεζόν παίξαμε σε άδεια γήπεδα, αλλά τώρα οι οπαδοί επιστρέφουν και μπορούμε να απολαύσουμε ξανά το ποδόσφαιρο».

«Το να παίζεις σε άδεια γήπεδα είναι κάτι διαφορετικό. Φυσικά εξακολουθεί να είναι ποδόσφαιρο, αλλά το αισθάνεσαι διαφορετικά. Έχει περισσότερο την αίσθηση περισσότερο τ ποδοσφαίρου όταν οι οπαδοί είναι εκεί. Μας δίνουν επιπλέον δύναμη».

«Όταν σκόραρα (εναντίον της Arsenal στο Anfield το 2019) ήταν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία να πανηγυρίσω το γκολ με τους οπαδούς γύρω μου από ότι όταν το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο (για το γκολ του κατά της Wolves την περασμένη σεζόν όταν επιτράπηκαν 2.000 οπαδοί). Το κάνει πιο ξεχωριστό».

«Είναι υπέροχο να επιστρέφουμε στο γήπεδο μας παίζοντας εντός έδρας παιχνίδια της Premier League και να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο έχοντας από πίσω μας τους οπαδούς μας».

Ο Matip πανηγυρίζει το γκολ του με την Wolves μπροστά σε 2.000 Reds στο Kop.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com