Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για ένα μέλλον με όνειρα γεμάτο…

Για ένα μέλλον με όνειρα γεμάτο…

Γράφει ο Νίκος Κοντόπουλος, φίλος και αναγνώστης του site μας & μέλος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool.

Οκτώβριος 2015…
Στα 12 μου χρόνια τότε και υποστηρικτής της ομάδας ήδη 4 χρόνια. Μετά από πολλές αποτυχίες σε Ευρωπαϊκό και εγχώριο επίπεδο και με εξαίρεση τη χρονιά 2013-14 η οποία τελείωσε άδοξα μεν, μας έδινε μια ελπίδα για κάτι καλύτερο όμως στη συνέχεια δε.

Εκείνη την 8η του Οκτώβρη καταφθάνει στο Merseyside ο Γερμανός τεχνικός Jurgen Klopp, έπειτα από μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο της Dortmund, με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα του 2011 και την παρουσία του σε τελικό Champions League το 2013.

Μόνο μια φράση του έμελλε να αλλάξει την πορεία της ομάδας μας και όχι μόνο το πέτυχε αυτό, αλλά μας έδωσε ξανά παλμό, το Liverbird επέστρεψε στον θρόνο του και γίναμε φόβητρο και εφιάλτης κάθε ομάδας στο νησί και όχι μόνο.

Οι επιτυχίες πολλές. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το πρωτάθλημα του ’20 ; Την ομάδα που έμεινε για περισσότερα από 30 παιχνίδια αήττητη; Το Champions league του 2019; Το comeback απέναντι στην Barcelona; Το comeback απέναντι στην Dortimund με εκείνο το επικό 4-3 που μετέπειτα φτάσαμε στον τελικό της Βασιλείας στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Europa League?

Αφήστε το Reds δεν θα τελειώσει το κείμενο. Μια πενταετία γεμάτη χαρά και συγκινήσεις. Μια πενταετία επιτυχιών οι οποίες θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην μνήμη μας. Η αρμάδα του Klopp τα έκανε όλα αυτά μέσα σε 5 χρόνια.

«We have to change from doubters to believers».

Υ.Γ. Λοιπόν πιστεύετε στα θαύματα;

O Jurgen Klopp παραχωρεί συνέντευξη τύπου μία μέρα μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.
O Jurgen Klopp παραχωρεί συνέντευξη τύπου μία μέρα μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com