Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν επιστρέφουν νωρίτερα στην Αγγλία οι δύο Βραζιλιάνοι

Δεν επιστρέφουν νωρίτερα στην Αγγλία οι δύο Βραζιλιάνοι

Οριστικά χωρίς τους Fabinho και Alisson Becker θα αντιμετωπίσει η Liverpool την Watford για την 8η αγωνιστική της Premier League, καθώς οι δύο άσοι δεν θα επιστρέψουν νωρίτερα στην Αγγλία, όπως επιβεβαίωσε ο Tite.

Υπενθυμίζουμε πως η εθνική Βραζιλίας αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη τα ξημερώματα της επόμενης Παρασκευής, μόλις 35 ώρες πριν την επίσκεψη των Reds στο Vicarage Road, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή των δύο άσων.

Στην Liverpool ήλπιζαν πως η εθνική Βραζιλίας θα επιτρέψει στους δύο ποδοσφαιριστές της να επιστρέψουν στο Νησί, μετά την αναμέτρηση με την Κολομβία (10/10), ώστε να μπορέσουν αμφότεροι να αγωνιστούν στον αγώνα με τους Hornets.

Πρόωρη επιστροφή τελικά δεν θα υπάρξει, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Βραζιλίας, Tite να τονίζει πως ποτέ δεν υπήρξε μια τέτοια πιθανότητα.

“ Ποτέ δεν υπήρξε μια τέτοια πιθανότητα (πρόωρης επιστροφής στην Αγγλία). Τους καλέσαμε και για τα τρία παιχνίδια. ” Ανέφερε ο Tite στο Win Sports.

Εφόσον οι δύο Κόκκινοι επιστρέψουν στο Νησί και μπουν σε καραντίνα 10 ημερών σε ξενοδοχείο, θα χάσουν και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Atletico Madrid στις 19 του μηνός για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, καθώς πολύ δύσκολα θα τους επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα.

Αναμένεται όμως να είναι κανονικά διαθέσιμοι για το παιχνίδι με την Manchester United στις 24 Οκτωβρίου.

Οριστικά χωρίς Fabinho και Alisson στο Vicarage Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com