Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > H συνέντευξη τύπου του Klopp

H συνέντευξη τύπου του Klopp

Η συνέντευξη τύπου εν όψει Leicester ξεκίνησε με λίγα λόγια για το ταξίδι στη La Manga: «Ήταν ένα κανονικό καμπ προετοιμασίας. Το ήξερα γιατί έχω πάει πέντε φορές με τη Dortmund, οπότε ήμουν σίγουρος ότι είναι καλό μέρος. Κάποιοι παίκτες δυστυχώς δεν ήταν μαζί μας. Ο Danny προσπάθησε να συμμετάσχει, αλλά δεν μπορούσε, λόγω του ιού. Σήμερα θα προσπαθήσει να επανέλθει για πρώτη φορά.»

Σχετικά με τον Lovren: «Και ο Lovren ήταν εκτός απ’τη La Manga, αλλά άρχισε να τρέχει ξανά και να νιώθει καλά, κάνει βήματα μπροστά. Δεν νομίζω ότι θα έχει μακροχρόνιο πρόβλημα με το γόνατο. Τον στείλαμε στον ειδικό και βρήκε προβληματάκια που δεν έχουν απόλυτα σχέση με το γόνατο, οπότε ήταν καλά. Πριν πέντε λεπτά του μίλησα και έτρεχε, οπότε αρχίζει να πλησιάζει ενόψει του αγώνα με τη Leicester. Είναι πολύ κοντά.»

Για την απόλυση Ranieri, o Klopp εμφανίστηκε έκπληκτος, αλλά όχι σοκαρισμένος: «Δεν είμαι σοκαρισμένος, τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικά τον τελευταίο καιρό.»Ήταν ένα γεγονός τόσο περίεργο όσο ο Trump και το Brexit. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Leicester να κάνει κάτι τέτοιο. Αλλάζει πράγματα για εμάς κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω, θα δέιξει.»

Για τον Adam Lallana: «Έπρεπε να βάλουμε τα δυνατά μας για να κρατήσουμε έναν τέτοιο παίκτη. Από τη στιγμή που ήρθα είναι από τους πλέον απαραίτητους. Βελτιωμένος διαρκώς, είναι ένας καλός χαρακτήρας και σε μία ηλικία που έχει να προσφέρει πολλά»

Όσον αφορά την… πρόκληση του Champions League: «Υπάρχουν έξι-επτά ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Όλοι σε αυτές τις ομάδες περιμένουν, αν δεν πάρουν τον τίτλο να βγουν στο Champions League. Οπότε θα είναι δύσκολο. Σίγουρα πάντως θα είναι ενδιαφέρον θέαμα για τους ουδέτερους αυτή η μάχη.»

Στη συνέχεια, ο Klopp έπλεξε το εγκώμιο του Wijnaldum: «Ήταν καλός με την Tottenham, πολύ καλός. Ίσως η καλύτερη του εμφάνιση του. Αλλά αν δεν ήταν και όλοι οι άλλοι πολύ καλοί δεν θα κερδίζαμε. Επίσης έχει ένα μικροπροβληματάκι στην γάμπα, αλλά δεν νομίζω να είναι σοβαρό θέμα.»

Για το ιδιαίτερο παιχνίδι με τη Leicester: «Τώρα θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο όλοι στη Leicester, να δείξουν παραπάνω πράγματα, και δεν πρέπει να τους αφήσουμε. 15 ημέρες δουλεύουμε για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

Τέλος, ο Klopp μίλησε και για την μετακίνηση από το Melwood στο Kirkby: «Πρέπει να πάμε σε μεγαλύτερο χώρο, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ που είμαστε και να συνεχίζουμε να ανταγωνιζόμαστε τις άλλες ομάδες. Μου αρέσει το Melwood, αλλά καλώς ή κακώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές πρέπει να θέτεις στάνταρ. Πριν 25 χρόνια το κάναμε εμείς με το Melwood.»

«Αν θέλω όμως να προσθέσω ένα ακόμα γραφείο στο Melwood τώρα, δεν έχω καθόλου χώρο να το κάνω. Ένας στόχος είναι να φέρουμε την Ακαδημία και την πρώτη ομάδα κοντά, άλλος είναι να μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δεν γίνονται εδώ. Ειλικρινά πιστεύω πως η υποδομές βοηθάνε πολύ. Αν μείνουμε άλλα 25 χρόνια στο Melwood δεν θα είναι καλό για την ομάδα.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com