Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έμμεση αλλά σαφής προειδοποίηση ο Simpson!

Έμμεση αλλά σαφής προειδοποίηση ο Simpson!

Ο Danny Simpson,έστειλε το μήνυμα του στην Liverpool!Η ομάδα της Leicester ,η οποία χθες βράδυ απέλυσε τον άνθρωπο που τους οδήγησε στην κατάκτηση της Premier League, μπορεί να παλεύει πλέον για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά μετά την εμπνευσμένη προσπάθεια της εναντίον της Σεβίλης την Τρίτη το βράδυ, πιστεύει ότι έχει ελπίδες στον αγώνα εναντίον των Κόκκινων!
Ο Simpson, δεξί μπακ των Αλεπούδων πιστεύει ότι κάτι άλλαξε στην νοοτροπία της ομάδας του πλέον, δηλώνοντας :» Κάτι έχει αλλάξει πιστεύω. Μπορεί να χάσαμε τον αγώνα, αλλά όταν επιστρέψαμε στα αποδυτήρια, όλοι νιώσαμε περήφανοι για την απόδοση μας. Ένιωσα ένα δέσιμο μεταξύ των συμπαικτών μου, παρόμοιο με αυτό της περσινής σαιζόν, και παρόλο που έχουμε ένα δύσκολο αγώνα τη Δευτέρα το βράδυ, πιστεύω ότι το γκολ που σημειώσαμε θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μου.»
Μετά την απομάκρυνση του Ranieri, τον ρόλο του θα αναλάβει ο Craig Shakespeare, assistant manager ,ο οποίος θεωρείται ότι τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά με τους παίκτες της ομάδας!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com