Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν έχουμε πρόβλημα με κλειστές άμυνες»

Klopp: «Δεν έχουμε πρόβλημα με κλειστές άμυνες»

Την πεποίθησή του πως η Liverpool έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τα πάντα και δεν αντιμετωπίζει ζήτημα ιδιαίτερα απέναντι στις κλειστές άμυνες εξέφρασε ο Jurgen Klopp, ο οποίος στάθηκε και στο γεγονός πως κατά τη γνώμη του οι παίκτες δεν ήταν και οι πλέον τυχεροί έως τώρα.

«Πολύ καλό παράδειγμα η 31η Δεκεμβρίου και η 2η Ιανουαρίου. Είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στη City και τρέξαμε σαν διάολοι. Δύο μέρες αργότερα παίξαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι απέναντι στη Sunderland. Ήταν σαν ένα άλλο είδος αθλήματος αλλά δεν έχει σημασία. Ήταν σαν να παίζαμε απέναντι σε έναν τοίχο αλλά σκοράραμε δύο γκολ απέναντι σε μία ομάδα που αμύνθηκε πολύ βαθιά. Σκόραραν δύο πέναλτι και δεν ήταν πως είχαν 500 ευκαιρίες. Αυτά τα παιχνίδια κόντρα στη Sunderland ή τη Hull δεν δείχνουν πως δεν μπορούμε να αποδώσουμε απέναντι τους ή ότι δεν έχουμε πλάνο απέναντι σε ομάδες που αμύνονται με βάθος. Θα έλεγα το αντίθετο. Έχουμε πραγματικό πλάνο για αυτά τα παιχνίδια. Αλλά χρειάζεσαι φρέσκα πόδια, φρέσκα μυαλά, καλή κίνηση και όλα αυτά για να δουλέψει το πλάνο. Δεν έχουμε υπάρξει η πλέον τυχερή ομάδα από τραυματισμούς και αποφάσεις αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Έχουμε δείξει σε πολλά ματς πως γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και απλά πρέπει να το κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν.» είπε ο Klopp προτού μιλήσει και για το ένα παιχνίδι την εβδομάδα και υπερασπιστεί το ρεκόρ του απέναντι στους μεγάλους της κατηγορίας :

« Δεν είναι μόνο θέμα να παίζεις μία φορά την εβδομάδα. Πέρυσι παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές με τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Αλλά όταν είχαμε όλα τα παιδιά μαζί και δεν ενοοώ μόνο την αρχική ενδεκάδα έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Ξέρω πως τώρα όλοι σκέφτονται πως έχουμε παίξει καλά απέναντι στους μεγάλους αλλά όχι απέναντι σε άλλες ομάδες. Αλλά ρωτήστε τις ομάδες ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα και είναι να παίζεις απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Το έχουμε κάνει αυτό. Είναι καλή εμπειρία για εμάς διότι δείξαμε πως είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί και είναι το πιο σημαντικό. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη στην Premier League και το έχουμε αποδείξει αυτό.» κατέληξε ο Γερμανός προπονητής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com