Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οι «εσωτερικές μεταγραφές» της νέας σεζόν

Οι «εσωτερικές μεταγραφές» της νέας σεζόν

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Με το δεύτερο μισό της χρονιάς να είναι ήδη εδώ και την ομάδα να έχει ξεμείνει από στόχους σεζόν, πλην της εξασφάλισης της τετράδας, είναι λογικό να υπάρχουν ήδη κάποια βλέμματα σε θέματα που θα ενδιαφέρουν τον σύλλογο από το καλοκαίρι και μετά. Ένα τέτοιο είναι και οι παίκτες που την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αναβαθμιστούν και θα αποτελέσουν σημαντικότερο κομμάτι του ρόστερ.

Στο Melwood έχουν ξεχωρίσει τρία ονόματα. Joe Gomez, Danny Ings και Marko Grujic. O Βρετανός σεντερ μπακ μετά από μία τεράστια αποχή λόγω τραυματισμών επέστρεψε στο ρόστερ, και ο Jurgen Klopp έχει ξεκαθαρίσει ότι τον υπολογίζει ως ένα πολύ σημαντικό μέλος του ρόστερ της Liverpool.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η περίπτωση του Ings. O Άγγλος στράικερ εδώ και δύο σεζόν παθαίνει μακράς διάρκειας τραυματισμό. Στη Liverpool ελπίζουν ότι η τρίτη φορά θα είναι και η φαρμακερή, και επιτέλους θα μείνει υγιής και θα αποτελέσει σημαντικό σημείο αναφοράς, καθώς και ότι παρά την αγωνιστική απραξία θα συνέλθει και θα θυμίσει τον Ings που η ομάδα απόκτησε δύο χρόνια πριν.

Ο Grujic είναι άλλη μία περίπτωση μικρού αλλά εξελίξιμου παίκτη, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει κεφάλαιο. Ο Σέρβος ήταν καταπληκτικός στην καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά από τον Νοέμβριο και έπειτα ταλαιπωρείται από μικροπροβλήματα τραυματισμών. Δεν μπόρεσε να αποδώσει φέτος τα αναμενόμενα, αλλά σίγουρα περιμένουν αρκετά από τον ίδιο την επόμενη σεζόν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com