Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κριτική Carragher για την ενδεκάδα του Klopp

Κριτική Carragher για την ενδεκάδα του Klopp

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Σιώζος

Η χρονιά δεν έχει αρχίσει καθόλου καλά για την Liverpool αφού στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη και αυτή με την Plymouth.

Ένας από τους θρύλους της ομάδας ο Jamie Carragher ο οποίος έχει ρόλο σχολιαστή στα συνδρομητικά κανάλια της Αγγλίας και περνάει από…κόσκινο ότι κινείται στην πρώην ομάδα του, άσκησε για μία ακόμα φορά κριτική για τους παίκτες που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με την Hull.

Συγκεκριμένα αυτή τη φορά αυτός που…έλαβε τα βέλη του αγαπημένου «Carra» των REDS ήταν  ο Can. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτό το ματς ξεκίνησε βασικός ο Can και όχι ο Wijnaldum, που πατάει περισσότερο περιοχή και απειλεί. Ο Can δεν είναι σε καθόλου καλή φόρμα και ο Klopp έπρεπε να τον αφήσει στον πάγκο» ενώ πρόσθεσε για το σύστημα της ομάδας » Ίσως ο Klopp θα πρέπει να αλλάξει την διάταξη των μέσων και να ξεκινάει με ένα 10αρι μπρόστα από τους άλλους 2 ώστε η ομάδα να γίνει πιο δημιουργική και να απειλεί περισσότερο. Μπορεί εμείς να μιλάμε για δεύτερο πλάνο, αλλά στην ουσία η ομάδα έχει μόνο ένα. Τους πρώτους μήνες τα πήγαμε καλά αλλά πλέον αυτό που βλέπουμε δεν είναι καθόλου καλό και κάτι πρέπει να αλλάξει.»

Μόνο ευχαριστημένος δεν φαίνεται να είναι ο πρώην αμυντικός των REDS ο οποίος δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω όσο αναφορά την ομάδα που αγαπάει. Να θυμήσουμε πως ούτε ο ουτε ο Simon Mignolet είχε γλιτώσει από τα..βέλη του πρόσφατα! 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com