Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα «επτά χρόνια φαγούρας» του Lucas!

Τα «επτά χρόνια φαγούρας» του Lucas!

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια χρίστηκε σκόρερ ο Lucas Leiva! Ο Βραζιλιάνος έβαλε το γκολ που χάρισε την πρόκριση στους «Reds», νικώντας στον αέρα τους πάντες, μετά το κόρνερ του Philippe Coutinho. Αλλά πόσο πίσω πρέπει να πάμε για το τελευταίο γκολ του Lucas;

Συγκεκριμένα μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου του 2010, και το παιχνίδι της Liverpool ενάντια στην Steaua Βουκουρεστίου για το Europa League! O Lucas τότε είχε περάσει ως αλλαγή, για να πιάσει στο 81ο λεπτό μία τρομερή βολίδα έξω από την περιοχή, νικώντας τον τερματοφύλακα των Ρουμάνων, και γράφοντας το 3-1 για τη Liverpool. To γκολ μάλιστα το πέτυχε στην εστία του Kop, στο οποίο έτρεξε να πανηγυρίσει.

Από την ομάδα που αγωνίστηκε τότε, κάτω από τις οδηγίες του Roy Hodgson, o Lucas είναι ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται ακόμα στο ρόστερ! Συγκεκριμένα, η υπόλοιπη ομάδα αποτελούνταν από τους: Pepe Reina, Martin Kelly, Daniel Agger, Σωτήρη Κυργιάκο, Paul Konchesky, Joe Cole, Raul Meireles, Jay Spearing, Maxi Rodriguez, David N’Gog και Ryan Babel.

O Lucas βρισκόταν στον πάγκο, μαζί με τους Jones, Johnson, Carragher, Shelvey, Pacheco και Ecclestone! Δεν είναι λοιπόν υπερβολή να αναφέρουμε ότι μετά από πόσα χρόνια, ο Lucas παραμένει η μοναδική «σταθερά» της ομάδας!

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com