Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius: «Δε με νοιάζει τι λέει ο Gary Neville»

Karius: «Δε με νοιάζει τι λέει ο Gary Neville»

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Στην αντεπίθεση προχώρησε ο Loris Karius μετά την κριτική που δέχθηκε από τον Gary Neviile. O Neville, δήλωσε ότι ο Karius «δεν μεταδίδει ασφάλεια αλλά άγχος σε μια ομάδα» ενώ ο Carragher διερωτήθηκε αν είναι ο ικανός να αποτελέσει τερματοφύλακα της Liverpool.

O Karius απάντησε και στους δύο: «Ο Carra ήταν στην ομάδα πολύ καιρό, οπότε λογικό να είναι συγχυσμένος μετά το παιχνίδι. Είναι πιθανώς ακόμα υποστηρικτής. Πρέπει να το δεχτώ. Αυτά που λένε όμως αμέσως μετά τα παιχνίδια δεν ξέρω αν πρέπει να τα δεχτώ. Ρώτα τους ξανά άλλη μέρα να δεις αν θα πουν ακριβώς τα ίδια.» ήταν οι δηλώσεις του Karius, που στη συνέχεια πήγε στον Gary Neville, χωρίς να είναι όμως το ίδιο δεκτικός στην κριτική.

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο Gary Neville. Είχε ένα σύντομο πέρασμα σαν προπονητής, τώρα επέστρεψε πάλι στη θέση του «ειδικού». Aλλά είναι πάντα επικριτικός. Με όλους το κάνει, γι’αυτό ελπίζω ότι όταν τα πάω καλά να σχολιάσει ανάλογα. Θα δούμε στο μέλλον.»

«Ήταν λάθος μου, δεν το αρνούμαι» σχολίασε για το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις από τον Αke. «Noμίζω ότι στην τηλεόραση φαινόταν πιο εύκολο απ’ ό,τι όντως ήταν, αλλά έπρεπε να το πιάσω και δεν χρειάζομαι να μου πει κανείς ότι ήταν κακό, το ξέρω ότι ήταν. Συγγνώμη που μας κόστισε τον βαθμό.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com