Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ejaria: «Ενθουσιασμένος στη Liverpool»

Ejaria: «Ενθουσιασμένος στη Liverpool»

Επιμέλεια: Kουκούλης Γιώργος

Για την περίοδο της αποδέσμευσής του από την Arsenal, μίλησε σε συνέντευξή του το ταλέντο της Liverpool, Ovie Ejaria. O Ejaria δήλωσε «σοκαρισμένος» την στιγμή που έμαθε ότι ο σύλλογος στον οποίο έπαιζε από 7 χρονών των άφηνε ελεύθερο. «Ήταν δύσκολο. Και για να είμαι ειλικρινής ήρθε σαν ένα μεγάλο σοκ. Αλλά ήμουν τυχερός που είχα προτάσεις από διάφορες ομάδες, ακόμα και εντός Λονδίνου» είπε ο Ejaria. «Eπέλεξα τη Liverpool και είμαι χαρούμενος που το έκανα.»

Ο 18χρονος, που έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στη νίκη επί της Tottenham για την φάση των 16 του EFL Cup, μίλησε για το πως βλέπει αυτά τα 2 χρόνια στο Merseyside: «Στην αρχή ήταν δύσκολα. 16 χρονών και μακριά από το σπίτι. Αλλά ένα απ’τα σημαντικότερα πράγματα που έμαθα εδώ είναι να είμαι αυτόνομος. Όταν όλα έγιναν πιο οικεία άρχισα να ευχαριστιέμαι περισσότερο εδώ και ελπίζω ότι όσο περνάει ο καιρός να έχω όλο και περισσότερες ωραίες στιγμές με την ομάδα» δήλωσε ο ενθουσιασμένος, για το ντεμπούτο του, Ejaria.

Ο 18χρονος Άγγλος, μιλώντας στο match programme του αγώνα με την Tottenham, εξήγησε στον κόσμο τι πρέπει να περιμένουν από αυτόν αγωνιστικά. «Είμαι 8αρι-10άρι. Πάντα δούλευα στην μέση του γηπέδου, κάποιες φορές με την U23 έχω παίξει και στα πλάγια αριστερά, κάτι που δεν με δυσκολεύει, γιατί όντας 10άρι, μπορώ να συγκλίνω εύκολα και να παίξω ως δεύτερο 10άρι ερχόμενος από τα πλάγια. Αλλά σίγουρα αν έπρεπε να με χαρακτηρίσω κάτι είμαι επιθετικό χαφ, είτε 8άρι είτε 10άρι.»

Τέλος, μίλησε και για τους στόχους του: «Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να δώσω έμφαση στο σκοράρισμα, εδώ και δύο χρόνια βελτιώνομαι, και το προπονητικό τιμ με βοηθάει αρκετά. Μετά τις προπονήσεις κάθομαι και δουλεύω στα αδύνατα σημεία μου και αυτό με έχει βοηθήσει. Ο στόχος μου είναι να παίζω καλά και να προσπαθήσω να σκοράρω παραπάνω, να βγάζω ασίστ και γενικά να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ. Αυτοί είναι οι βασικοί μου στόχοι» κατέληξε ο Ejaria.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com