Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crooks: «Κλειδί ο Coutinho για τον τίτλο»

Crooks: «Κλειδί ο Coutinho για τον τίτλο»

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

Ως τον αγαπημένο του παίκτη στην Premier League χαρακτήρισε τον Philippe Coutinho ο σχολιαστής του BBC, Garth Crooks, στην στήλη του για την ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Ο Coutinho, ο οποίος ήταν απ’τους καλύτερους των «Reds» στο παιχνίδι απέναντι στην West Brom, είναι ο βασικός λόγος που μπορούν οι Reds να ελπίζουν για τον τίτλο, καθώς, σύμφωνα με τον Crooks, «Aν συμβεί τίποτα στον Coutinho μέσα στη σεζόν, η Liverpool καλύτερα να αποχαιρετήσει τις ελπίδες της για τετράδα».

Και συνεχίζει: «Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι μια ζωντανή Liverpool, με ηγέτη έναν Βραζιλιάνο που πρέπει να καλύψουν με βαμβάκι για να τον προστατεύσουν. Ο Coutinho κάνει τους Lallana, Firmino, Mane και Wijnaldum να ξεχωρίζουν.»

Εκεί που υπάρχουν ακόμα προβλήματα βέβαια είναι στην αμυντική λειτουργία, καθώς σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε για σχεδόν όλη τη διάρκειά του, η Liverpool, εξαιτίας ενός γκολ που προήλθε από αμυντική ολιγωρία, κινδύνευσε να μπει σε περιπέτειες. «Αν ο Klopp καταφέρει και φτιάξει τα αμυντικά θέματα μέχρι την έναρξη του δεύτερου γύρου, τότε η Liverpool θα είναι πολύ σοβαρός διεκδικητής του τίτλου. Αν το αφήσει να του ξεφύγει αυτό, θα μιλάμε για αμέλεια καθήκοντος απ’την πλευρά του», τόνισε ο Crooks.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com