Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool-Tottenham (preview)

Liverpool-Tottenham (preview)

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Liverpool και Tottenham κοντράρονται για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν με φόντο μία θέση στους ΄΄8΄΄ του EFL Cup. Από τη νίκη κόντρα στη WBA προέρχονται οι γηπεδούχοι, από το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Bournemouth οι φιλοξενούμενοι.

Αγωνιστικά νέα : Liverpool : Δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών αλλά αναμένουμε μετρημένο ροτέισον όπως εξάλλου και στους προηγούμενους γύρους από τον Jurgen Klopp. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Mignolet ενώ πιθανότατα χρόνο θα πάρει και ο Danny Ings. Ejaria, Alexander-Arnold, Grujic και Stewart ενδέχεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Tottenham : Κάτω από τα γκολποστ θα ξεκινήσει ο Vorm αντί του Lloris. Τιμωρημένος και άρα μη διαθέσιμος ο Sissoko.  Αναμένεται  ίσως εκτενές ροτέισον από τον Pocchetino και ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά.

Match facts : -Συναντιούνται οι δύο χαμένες φιναλίστ των τελευταίων δύο τελικών του θεσμού.

-Σε όλες τις διοργανώσεις, η Tottenham αγνοεί νίκη επί της Liverpool επί 8 ματς μετρώντας 3 διαδοχικές ισοπαλίες μετά από 5 διαδοχικές ήττες.

-Η Liverpool είναι η ομάδα της μεγάλης κατηγορίας με τα περισσότερα γκολ έως τώρα στο θεσμό (8)

-Η Tottenham έχασε τα 3/4 τελευταια παιχνίδια της στο θεσμό κόντρα σε ομάδες της Premier League

-H μοναδική νίκη της Liverpool επί της Tottenham στο θεσμό ήταν στον τελικό του 1982, ενώ σε 6 άλλες αναμετρήσεις έχει 2 ισοπαλίες (εκ των οποίων η μία έφερε πρόκριση στα πέναλτι το Δεκέμβριοτου 2004) και 4 ήττες.

Διαιτητής : Jonathan Moss

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com