Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα δουλέψουμε και άλλο τα στημένα»

Klopp: «Θα δουλέψουμε και άλλο τα στημένα»

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Η Liverpool χθες  δέχθηκε  ένα ακόμη γκολ από στημένη μπάλα και επέτρεψε στη West Brom να αποκτήσει ελπίδα ξανά σε ένα ματς που έμοιαζε πραγματικά άφαντη. Με το χθεσινό γκολ, ο λογαριασμός των γκολ από στατικές φάσεις που έχει δεχθεί η Liverpool επί Klopp ανέρχεται σε 17 τέρματα κάτι όμως που δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα τον προπονητή της Liverpool που μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης δήλωσε:

΄΄Ναι στη χώρα των ονείρων κερδίζεις 4 ή 5-0 και όλα είναι καλά και το κοινό φεύγει για να κάνει κάτι πιο σοβαρό. Το παιχνίδι απόψε ήταν από τις πιο εντυπωσιακές ατμόσφαιρες που είχαμε ποτέ επειδή ήταν συναρπαστικό μέχρι το τέλος. Τώρα είναι καλύτερο που κερδίσαμε 2-1 παρά 4-0 που ήταν πιθανό.΄΄.

Στη συνέχεια ερωτηθείς αν η έλελιψη καθαρών εστιών τον ανησυχεί, ο Γερμανός τεχνικός αποκρίηθηκε : ΄΄Όχι. Μάλλον το να μην κρατάμε το 0 είναι μέρος του παιχνιδιού μας δεν ξέρω!Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Το να αμύνεσαι έχει σχέση πρώτα με το να μην επιτρέπεις φάσεις και στα τελευταία ματς δεν θυμάμαι πολλές φάσεις. Όλα αυτά ήταν υπό πίεση, τυχερές σέντρες, στημένα ή κάτι τέτοιο. Είναι μέρος του παιχνιδιού και θα βελτιωθούμε σε αυτό. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν τυχερό, μία καλή σέντρα παίκτες πάλεψαν για τη μπάλα εκείνη έμεινε στην περιοχή και απλά ήταν πιο γρήγοροι στη σκέψη από εμάς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και αν σκόραραν δεύτερο γκολ θα έπρεπε να το αποδεχτώ αλλά δεν θα άλλαζε τη γνώμη μου για το παιχνίδι. Γιατί το να παίζεις ποδόσφαιρο έτσι δεν είναι σύνηθες, να μένεις υπομονετικός αλλά και ζωηρώδης παράλληλα, να πολεμάς και να είσαι επιθετικός χωρίς να κάνεις φάουλ γιατί κάθε φάουλ είναι απειλή ακόμη και στο δικό τους μισό. Ήταν μία πραγματική πρόκληση για την ομάδα μου και τα πήγαν περίφημα.΄΄.

Έπειτα ο Klopp αστειεύτηκε και  σε ερώτηση για τη θέση της ομάδας του. ΄΄Ποιος θέλει να είναι πρώτος τον Οκτώβριο; Έχουμε 20 πόντους και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω απόψε. Οπότε είναι ΟΚ. Για μένα είναι δύσκολο να ικανοποιηθώ από τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια αλλά σίγουρα μία νίκη με 2-1 σε κρατά σε μεγαλύτερη εγρήγορση από μία νίκη με 4-0. Και σε αυτή τη στιγμή δεν έχουμε την εμπειρία για να χαρακτηρίσουμε κάτι εύκολο. Τίποτα δεν είναι.  Είναι τόσο δύσκολο, όλες αυτές οι ομάδες όλα αυτά. Χρειάζεται τύχη και πίστη, Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γκολ που δεχθήκαμε απόψε. Θα ήθελα να μην σκοράρει κανείς απέναντι μας αλλά πρώτα θέλω να μην τους αφήνουμε να δημιουργούν και σαν ομάδα αμυνόμαστε όλοι πολύ καλά. Στις στημένες μπάλες έχουμε ήδη βελτιωθεί και θα δουλέψουμε και άλλο σε αυτό.΄΄

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com