Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren:΄΄Κάθε ματς σημαίνει νίκη΄΄

Lovren:΄΄Κάθε ματς σημαίνει νίκη΄΄

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Σε δηλώσεις του στο  επίσημο site της ομάδας ο Dejan Lovren μίλησε για τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφορήσει  στους  παίκτες του ο Jurgen Κlopp και τόνισε πως σε κάθε ματς μπαίνουν μονάχα για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

΄΄Είναι καλό να είσαι στην κούρσα για την κορυφή. Είναι πιο πιθανό να τερματίσεις καλά από το να είσαι έκτος ή έβδομος γιατί όλα είναι πιθανά. Κάθε παιχνίδι  είναι ένα παιχνίδι ΄΄νίκη΄΄ για εμάς. Έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο και φαίνεται από αυτούς που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Είναι θέμα νοοτροπίας νικητή. Αν το κρατήσουμε αυτό μέχρι το τέλος  μπορούμε να είμαστε περήφανοι.΄΄

Αναφερόμενος και στο Σαββατιάτικο ματς κόντρα στη WBA ο Κροάτης αμυντικός δήλωσε : ΄΄Κάθε ματς που έχω παίξει απέναντι στη West Brom ήταν δύσκολο και πνευματικά και σωματικά. Θα είναι σκληρό παιχνίδι αλλά νομίζω πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας πέρυσι. Ξέρουμε τι να περιμένουμε  αλλά είναι διαφορετική κατάσταση τώρα. Έχουμε βελτιωθεί με τον Jurgen. Ήμασταν πολύ καλοί πέρυσι όταν ήρθε αλλά τώρα πετάμε και χρειάζεται μόνο να κρατήσουμε το πνεύμα τιυ νικητή΄΄.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com