Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mellor: ΄΄Επέστρεψε το fear factor΄΄

Mellor: ΄΄Επέστρεψε το fear factor΄΄

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Είναι αλήθεια πως το άκρως ενθαρρυντικό ξεκίνημα της Liverpool στην αρχή της φετινής σεζόν έχει σκορπίσει χαμόγελα, αισιοδοξία και όνειρα. Πλην όμως αυτού έχει φέρει και έναν τεράστιο συνασπισμό πίσω από την προσπάθεια των παικτών του Jurgen Klopp. Κόσμος, ομάδα και παλαίμαχοι φαίνεται όλοι να αποτελούν μία γροθιά.

Τελευταίος από τη μακρά λίστα των επαινούντων της φετινής Liverpool ήταν ο πρώην striker της ομάδας Neil Mellor, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του σεβασμού και του φόβου των αντιπάλων ομάδων απέναντι στους ΄΄Κόκκινους΄΄. Στην στήλη του για τη Liverpool Echo, o Mellor μίλησε για την εκπληκτική επιθετική ποιότητα της ομάδας που μπορεί σε κάποιες μέρες να καλύψει και αμυντικές ανεπάρκειες και σύγκρινε τη σημερινή εποχή με τη σεζόν που παραλίγο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα το 2014. Εστιάζει δε τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στη συλλογική συμβολή πολλών μονάδων στην εικόνα της ομάδας και στην ιδιαίτερη αύρα που αποπνέει η παρουσία του Jurgen Klopp στον πάγκο των ΄΄Κόκκινων΄΄. Σε αυτό οφείλεται κατά τη γνώμη του και η επιστροφή του σεβασμού απέναντι στην ομάδα, τον οποίο όμως αξιοποιούν με τον κτάλληλο τρόπο οι πάικτες και ο προπονητής της ομάδας.

Μία παρατήρηση πολύ σημαντική καθώς δεν είναι λίγες οι φορές τα τελευταία χρόνια που είδαμε ομάδες να μπαίνουν να αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα μας και να παίζουν με περίσσεια αυτοπεποίθηση ξέροντας πως μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα από τη Liverpool. Eυχόμαστε η ομάδα να συνεχίσει όσο είναι ανθρωπίνως και αγωνιστικώς δυνατόν με το πόδι πατημένο στο γκάζι ώστε να μην επιτρέπει σε κανέναν αντίπαλο να την αντιμετωπίζει με κάτι λιγότερο από απόλυτο σεβασμό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com