Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για πάντα «Κόκκινος» ο Klopp!

Για πάντα «Κόκκινος» ο Klopp!

Επιμέλεια: Αντώνης Ψαριανός

Για το μέλλον του στους πάγκους μίλησε ο Jurgen Klopp στα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης και όπως ήταν λογικό η Liverpool συγκαταλέγεται ψηλά στις προτεραιότητες του 49χρονου κόουτς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Klopp δήλωσε για το πότε σκέφτεται να αποσυρθεί: «Θα είναι δύσκολο για μένα να προπονώ μετά τα 60 μου χρόνια. Σίγουρα θα γυρίσω στην Γερμανία για να ζήσω, αλλά δεν νομίζω να συνεχίσω την καριέρα μου εκεί. Αν μου πρόσφεραν κάποια δουλειά θα απαντούσα ‘ευχαριστώ, θα ήταν ευχαρίστησή μου, αλλά προτεραιότητά μου είναι η Liverpool’».

Ενώ συνέχισε: «Αν στο τέλος της καριέρας μου έχω προπονήσει τρεις ομάδες (Mainz, Dortmund, Liverpool) τότε θα ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί θα έχω προπονήσει τρεις καταπληκτικούς συλλόγους».

Απ’ τις δηλώσεις λοιπόν αυτές του Γερμανού γίνεται αντιληπτό πως η επιθυμία του να παραμείνει στο Anfield ως το τέλος της καριέρας του (δηλαδή ακόμη 10 χρόνια) είναι αρκετά μεγάλη, κάτι που αποδείχθηκε και το περασμένο καλοκαίρι όταν υπέγραψε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2022.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com