Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Swansea-Liverpool (preview)

Swansea-Liverpool (preview)

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Λίγο πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες Swansea και Liverpool έρχονται αντιμέτωπες στο Liberty Stadium στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε μεγάλη πίεση οι γηπεδούχοι και ο Fransisco Guidolin που έχουν μόλις μία νίκη σε 6 παιχνίδια. Στην πόρτα της εξόδου ο Ιταλός αν στραβώσει το αποτέλεσμα, φαβορί να τον αντικαταστήσει ο Ryan Giggs.

Αγωνιστικά νέα : Swansea : Θα τσεκαριστεί την τελευταία στιγμή ο στόπερ Federico Fernandez που αντιμετώπιζε πρόβλημα στους προσαγωγούς ενώ σίγουρα εκτός για καιρό ακόμη ο Nathan Dyer που έχει χειρουργηθεί στον αστράγαλο. Δεν σημειώνονται άλλα σημαντικά προβλήματα.

Liverpool : Τεστ ετοιμότητας θα δοθεί στον Divock Origi που αποκόμισε ένα χτύπημα στην προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. Εκτός πλάνων ακόμη Ojo, Gomez και Sakho ενώ δεν σημειώνονται άλλα σημαντικά προβλήματα. Τη θέση κάτω από τα goalpost αναμένεται να διατηρήσει ο Loris Karius.

Match Facts : -Στις τελευταίες 5 επίσκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο η Liverpool κέρδισε μόλις μία φορά, το Μάρτιο του 2015 με σκορ 0-1.

-Αν η Swansea ηττηθεί, θα γνωρίσει για πρώτη φορά 3 σερί ήττες επί ημερών Fransesco Guidolin

-Αν η Swansea ηττηθεί θα χάσει διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια για πρώτη φορά τον τελευταίο χρόνο.

-Από τις 8.10.2015 που ανέλαβε ο Jurgen Klopp, η Liverpool σκόραρε 71 φορές περισσότερες από κάθε άλλον ενώ μέσα στο 2016 μαζί με την Tottenham είναι οι ομάδες με τα περισσότερα γκολ εκτός έδρας, 26 τον αριθμο.

-Ο Daniel Sturridge σε 6 συμμετοχές με τη Liverpool κόντρα στους ΄΄Κύκνους΄΄ αναμείχθηκε σε 6 γκολ, σκοράροντας 4 και σερβίροντας άλλα 2

Διαιτητής : Michael Oliver

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com