Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει με Swansea o Lovren

Επιστρέφει με Swansea o Lovren

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Dejan Lovren δύο φορές τον τελευταίο καιρό καθώς μετά την απώλεια όρασης που είχε λόγω σύγκρουσης στην προπόνηση παραμονή του αγώνα κόντρα στη Leicester, έχασε και το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας καθώς ταλαιπωρείτο από μία μόλυνση που προερχόταν από ιό.

Πλέον όμως ξεπέρασε τη μόλυνση και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Jurgen Klopp για το σαββατιάτικο ταξίδι στην Ουαλία. Πλέον ο Klopp καλείται να αποφασίσει αν θα τον επαναφέρει στην ενδεκάδα πλάι στον Matip ή θα προτιμήσει ξανά τον Ragnar Klavan. Ο Karius αναμένεται να πάρει ακόμη ένα παιχνίδι ως βασικός καθώς η αλήθεια είναι πως κόντρα στη Hull δεν είχε και ιδιαίτερη δουλειά.

Ο Daniel Sturridge, ο οποίος απουσίασε από τις προπονήσεις τη μισή περασμένη βδομάδα επέστρεψε ως αλλαγή το προηγούμενο Σάββατο και πλέον είναι έτοιμος και περιμένει να δει αν θα πάρει θέση πίσω στην ενδεκάδα για το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος. Ένα ματς που αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο μιας και ΄΄Κύκνοι΄΄ βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 4 πόντους, έχοντας μάλιστα μία νίκη και αυτή στην πρεμιέρα τυ πρωταθλήματος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com