Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιστεύει στον τίτλο ο Houllier

Πιστεύει στον τίτλο ο Houllier

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Liverpool στη φετινή σεζόν έχει κάνει πολλούς να ονειρεύονται και να μιλούν για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος ως το τέλος. Συμπέρασμα μάλλο πρόωρο κατά τη γνώμη μας αλλά αποτελεί μία πραγματική σκέψη πολλών αυτή τη στιγμή. Ένα συμπέρασμα που φαίνεται πως έχει εξάγει και ο πρώην προπονητής της Liverpool Gerard Houllier, ο οποίος μίλησε για τη Liverpool και την έως τώρα εκκίνησή της.

΄΄Είναι ψυχαγωγικοί αλλά παράλληλα και αποτελεσματικοί. Μόνο αν δείτε πόσα γκολ έχουν σκοράρει  καταλαβαίνετε πως έχουν αλλάξει φιλοσοφία και πραγματικά μου αρέσει ο προπονητής τους. Τα καλύτερα είναι μπροστά για αυτούς. Είναι αρκετά καλοί για να κερδίσουν το πρωτάθλημα.΄΄ ήταν τα λόγια του Γάλλου προπονητή, ο οποίος κατέκτησε το League Cup, το FA Cup, το UEFA Cup, το Community Shield και το Ευρωπαικό Σούπερ Καπ το 2001.

Καλύτερα πάντως να κρατάμε ακόμη μικρό καλάθι και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εξάλλου μιλάμε για το πλέον δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου και κάθε ματς είανι της ίδιας δυσκολίας όπως τόνισε πρόσφατα και ο προπονητής της ομάδας μας, Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com