Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp:΄΄Χωρεί ακόμη βελτίωση΄΄

Klopp:΄΄Χωρεί ακόμη βελτίωση΄΄

Επιμέλεια: Ψιμίτης Μιχάλης

Ο προπονητής των Reds έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με την Hull ( νίκη με 5-1 για την Liverpool) και αποθέωσε την εμφάνιση του Adam Lallana, o οποίος σκόραρε, έδωσε ασίστ και για μια ακόμη φορά βρισκόταν παντού στο γήπεδο: « Δεν έχει να κάνει πάντα με την απόδοση του αλλά με το πόσο δουλεύει μέσα στο γήπεδο. Του αρέσει να δουλεύει και να προπονείται σκληρά από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ!»

Έχοντας αναλάβει ένα ρόλο πιο οπισθοχωρημένο σε σχέση με αυτό που είχε στη Southampton, ο Lallana βοηθάει συνεχώς στον τομέα της πίεσης και κόντρα στη Hull κατάφερε να κλέψει την μπάλα 17 φορές!

Ο Klopp συνεχίζοντας είπε: « Αν τον ρωτούσα σε ποια θέση θα προτιμούσε να αγωνιστεί πιθανότατα η απάντηση θα ήταν ‘10ρι’, όμως στη θέση που παίζει τώρα προσφέρει περισσότερα. Η πίεση του στους αντιπάλους όταν χάνουμε την μπάλα είναι κάτι το εκπληκτικό! Κοιτάξτε και τον Hendo: κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε να παίξει ως 6ρι, κι όμως είναι φανταστικός!

Σχετικά με την εντυπωσιακή αρχή της ομάδας ο Γερμανός ήταν συγκρατημένος: « Είναι σίγουρα μια καλή αρχή, όμως η σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή της είμαστε ακόμα πολύ μακριά από τα Χριστούγεννα».

Όσο αφορά τη φιλοσοφία της ομάδας ο Klopp μας παρέθεσε μια πολύ ενδιαφέρουσα αρχή του: « Όταν βρισκόμαστε στην επίθεση ο κανόνας είναι είτε να είσαι μια επιλογή ή να έχεις το ρόλο της προστασίας σε περίπτωση που χαθεί η κατοχή, αρκεί βέβαια οι αμυντικοί χαφ να είναι συνεπείς στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και να μην προωθούνται παρά μόνο στις στημένες φάσεις. Όλα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με τη συνεχή κίνηση και δημιουργικότητα των παικτών. Όπως είπα απέναντι στη Leicester, το πρώτο γκολ ανήκει κατά 50% στον Daniel Sturridge, με την έξυπνη κίνηση του να τραβήξει στο πλάι τον αμυντικό»

Σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας: « Ο κόσμος της Liverpool νομίζει ότι αλλάξαμε πολλά πράγματα σε σχέση με πέρυσι αλλά δεν είναι έτσι. Ήρθαν κάποιοι παίκτες ( Wijnaldum, Mane, Klavan ) που ταίριαξαν αμέσως όμως οι περισσότεροι που πέρυσι είχαν καλή απόδοση είναι ακόμα εδώ και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη βάση. Τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας είναι σίγουρα κάτι θετικό όμως στην ουσία «πατάμε» πάνω στην περσινή βάση».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com