Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δηλώσεις ΄΄βόμβα΄΄ από Sakho!

Δηλώσεις ΄΄βόμβα΄΄ από Sakho!

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Το θέμα του Mamadou Sakho δεν έχει απασχολήσει και λίγο τη Liverpool τους τελευταίους μήνες. Από τη μία η υπόθεση ντόπινγκ για την οποία αθωώθηκε ασφαλώς, από την άλλη η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και η επιστροφή του από τις Η.Π.Α νωρίτερα από τους συμπαίκτες του, η πρόθεση της Liverpool να τον παραχωρήσει δανεικό και τελικά η παραμονή του στην ομάδα και η εντατική του προετοιμασία για να παίξει. Αρκεί να είναι έτοιμος. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Jurgen Klopp.

O Γάλλος αμυντικός όμως με μήνυμά του μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης έκανε δηλώσεις που σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις. ΄΄Εδώ και 3 εβδομάδες είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Έχω τελειώσει την αποθεραπεία μου αλλά δεν θέλουν να παίξω ούτε με τη δεύτερη ομάδα. Το γιατί δεν καταλαβαίνω! Δουλεύω σκληρά σαν ένας Scouser στρατιώτης και δεν μιλώ γιατί θέλω να μιλήσω στο γήπεδο αλλά θα μιλήσω σύντομα για όσους με υποστηρίζουν και δεν αντιλαμβάνονται πλήρως την κατάσταση. Είμαι ακόμη χαρούμενος στη Liverpool ΄΄χώρα μου΄΄  και ελπίζω σύντομα να παίξω και να αποδείξω πράγματα στο γήπεδο. Αποδέχομαι την κατάσταση αλλά όχι το ψέμα. Οι οπαδοί πρέπει να ξέρουν την αλήθεια. Ευχαριστώ για την υποστήριξη΄΄ ήταν το μήνυμα του Γάλλου αμυντικού.

Αν όντως η γνησιότητα του μηνύματος σχετίζεται με τον ίδιο το Sakh0, γιατί με τέτοια μέσα τα μάτια μας δεν έχουν δει και λίγα, ενδέχεται  να υπάρξει οριστική ρήξη στις σχέσεις του παίκτη με τον Jurgen Klopp διότι ο Γερμανός ως γνωστόν είναι λάτρης της εσωτερικής πειθαρχίας και των εσωτερικών κανονισμών και όχι μεγάλος φαν τέτοιων αντιδράσεων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com