Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: «Η Tottenham χρειάζεται έναν Mane»

Pochettino: «Η Tottenham χρειάζεται έναν Mane»

Eπιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Έναν παίκτη με τις αρετές του Sadio Mane θα ήθελε στην Tottenham, σύμφωνα με δηλώσεις του , ο προπονητής των «Σπιρουνιών», Mauricio Pochettino. Ο Mane, που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο του Αργεντίνου κόουτς πριν υπογράψει με τη Liverpool, ήταν από τους πλέον επικίνδυνους παίκτες των «Κόκκινων» στο ισόπαλο (1-1) παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο «White Hart Lane». O Σενεγαλέζος εξτρέμ, με διαρκές κινήσεις του τόσο με την μπάλα στα πόδια όσο (κυρίως) δίχως αυτήν, στην πλάτη της άμυνας των Λονδρέζων, εξέθεσε επανειλημμένα τα μπακ της Tottenham και δημιούργησε μεγάλους κινδύνους για την εστία του Vorm, την οποία και παραβίασε, με το γκολ του όμως να ακυρώνεται οριακά ως οφσάιντ.

«Χρειαζόμαστε έναν πιο άμεσο παίκτη» δήλωσε ο Pochettino . «Έναν παίκτη που θα είναι περισσότερο επιθετικός και δυναμικός μιας και έχουμε ήδη παίκτες που μπορούν να παίξουν κυρίως με την μπάλα στα πόδια, όπως είναι ο Son, ο Eriksen ή ο Lamela», πρόσθεσε. «Κάποια χαρακτηριστικά από αυτά που θέλουμε στο παιχνίδι μας τα είδαμε σήμερα [σ.σ. το Σάββατο] από την Liverpool. Παίκτες σαν τον Mane χρειαζόμαστε, τέτοιου είδους, που μπορούν να γίνουν επιθετικοί».

Ο Mane, ο οποίος ήρθε στο Merseyside το καλοκαίρι με 36 εκατ. € από την Southampton, είναι ήδη ένας από τους παίκτες που εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις, την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά του, έχοντας, σε 3 επίσημα ματς (2 για την Premier League και ένα για το League Cup) προλάβει να σκοράρει 1 γκολ, αλλά και να μοιράσει 2 ασίστ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com