Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > (Χ)αμένη ευκαιρία στο Λονδίνο..

(Χ)αμένη ευκαιρία στο Λονδίνο..

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Η Liverpool ήταν καλύτερα για 65 λεπτά κόντρα στην Tottenham ωστόσο δεν διεύρυνε το προβάδισμα της και ο Danny Rose την τιμώρησε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 που βάσει εικόνας την αφήνει παραπονεμένη.

Η Tottenham το πρώτο δεκάλεπτο μπήκε πιο αποφασισμένη και πίεσε όμως οι ¨Κόκκινοι¨ είχαν την τεράστια ευκαιρία αν προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό αλλά ο

Coutinho άψυχα έστειλε το πλασέ του πάνω στον Vorm διαλέγοντας λάθος γωνία κτά την προσωπική μας εκτίμηση. Η Liverpool ισορρόπησε και το καλο της πρέσσινγκ αλλά και οι συνεχείς κινήσεις όταν αμυνόταν χωρίς τη μπάλα αλλά και όταν βρισκόταν στην επίθεση χωρίς την μπάλα δημιούργησαν πολύ μεγάλα προβλήματα στους Λονδρέζους και χάλασαν της αποστάσεις αμυντικής και μεσαίας γραμμής. Η αναγκαστική αλλαγή του Walker με τον Janssen έφερε τον Dier στα δεξιά της άμυνας και αυτό το γεγονός χώρια από τα καλά ντουμπλαρίσματα με τις πλαινές επιστροφές των εσωτερικών χαφ της ομάδας μας στέρησε από τη γηπεδούχο ένα βασικό στοιχείο από το παιχνίδι της, τη χρήση των μπακ συνεχώς στην ανάπτυξή της. Η Liverpool κέρδισε πολλές μπάλες έψαξε το γκολ και το βρήκε από την άσπρη βούλα λίγο μετά το 40ο λεπτό. Ο Firmino μπήκε στην περιοχή, ο Lamela τον βρίσκει ελαφριά και τα πόδια του Βραζιλιάνου χτυπούν το ένα πάνω στο άλλο επιφέροντας την πτώση του παίκτη της ομάδας μας. Ταπεινή μας γνώμη πως παρά την ύπαρξη χλιαρής επαφής ο Madley θα μπορούσε και να μην δείξει την άσπρη βούλα. Ο Milner ευστόχησε και οι φιλοξενούμενοι πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια.

Με τον αέρα του 0-1, η Liverpool μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και το δοκάρι στην κεφαλιά του Matip από κόρνερ δεν διεύρυνε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Λίγο αργότερα το γκολ του Mane από υπέροχη ομαδική προσπάθεια μάλλον σωστά ακυρώνεται καθώς ο Lallana είναι ένα μικρό βηματάκι μπροστά από τον τελευταίο αμυνόμενο. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, η ομάδα μας φαινόταν να έχει κουραστεί από το πρέσσινγκ αλλά και το ασταμάτητο τρέξιμο στη μεσαία γραμμή και οι Λονδρέζοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο. Η προειδοποιητική βολή ήρθε από τον Erikssen που αστόχησε από το ύψος του πέναλτι μετά από καλό γύρισμα του Dier. Λίγο αργότερα στο 71ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης σέντραρε, o Clyne έκλεισε ώστε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του Janssen ωστόσο ο Ολλναδός βγήκε νικητής, έσπασε με το κεφάλι τη μπάλα αριστερά και ο Rose τελείωσε τη φάση στην κλειστή γωνία του Μιγνολετ.1-1.Μετά την ισοφάριση θα λέγαμε πως και οι δύο ομάδες έπαιξαν πρώτα για να μην χάσουν και σπουδαίες φάσεις δεν έγιναν παρόλο που συνολικά το ματς άφησε μία πολύ ευχάριστη γεύση με ρυθμό εξαιρετικό και πάνω κάτω τη μπάλα. Η Liverpool σίγουρα έπρεπε να είχε κεφαλαιοποιήσει την υπεροχή της με ένα δεύτερο τέρμα, αυτό δεν έγινε και πλέον θα πρέπει να κοιτάξει το ματς κόντρα στη Leicester για να επανέλθει στις νίκες.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Βορμ, Γουόκερ (28′ Γιάνσεν), Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόους, Ντάιερ, Γουανιάμα, Λαμέλα, Άλι, Έρικσεν (90′ + 3′ Ονόμα), Κέιν (83′ Ονόμα)

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Μάτιπ, Λόβρεν, Μίλνερ, Λαλάνα (90′ + 4′ Στιούαρτ), Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (88′ Στάριτζ), Φιρμίνο, Κουτίνιο (69′ Οριγκί)

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com